DŽEPAROŠ, SLIKAR, PENZIONER I UBICA: Bizaran životni put ubice sestre sa Voždovca!
Foto: Kurir

Pozvao policiju

DŽEPAROŠ, SLIKAR, PENZIONER I UBICA: Bizaran životni put ubice sestre sa Voždovca!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Zvonimir V. (52) sa tri udaraca sekirom ubio je danas popodne oko 13.30 časova svoju sestru Svetlanu (64) u porodičnoj kući u ulici Rastka Petrovića na Voždovcu, a zatim sebe isekao skalpelom i pozvao policiju i sina da prijavi ubistvo.

Komšinica ubijene Svetlane i Zvonimira koji je priveden i prebačen u Urgentni centar za Kurir kaže da Vuk i Stefan nisu videli telo tetke ni oca.

- Slabo pričaju, Stefan je drhtao i govorio nemojte da me ostavite .Od kuće sam donela vodu,keks i mandarine, a Vuk je onako mentalno jači od njega. Koliko sam čula od Vuka Zvonimir je pozvao policiju da je ubio Svetalnu.Zvonimir i Svetalana su živelu u roditeljskoj kući. Otac im je odavno umro, a majka u martu ove godine priodnom smrću. Svetlana je živela sa majkom na spratu, a Zvonimir u prizemlju, kaže komšinica.

Ona je dodala da je Zvonimir završio likovnu akademiju, da se izdržavao od prodaje slika, kao i da je imao samostalnu izložbu u Smedrevu. Od pre dve-tri godine počeo je da prima penziju koju je zaradio kao slobodni umetnik.U zadnje vreme je po njenim rečima skupljao drva po ulici i da je često radio na cirkularu u podrumu kuće, koji je čula dan pre tragedije.

Za Svetalnu je rekla da je retko izlazila iz kuće. Često se mogla videti kako sedi na terasi i povremenoda ode do prodavnice. Ona je dugo godina radila u Kluzu, ali je ostala bez posla kada je ta fabrika propala. Da li je imala penziju nije joj bilo poznato i od čega je živela.

SEKIRA OSTALA U GLAVI UBIJENE: Svađali se danima, sve do krvavog pira!

- Zvonimir je imao i problema sa zakonom, voleo je da džepari, ali kada su ga godine stigle uhvatile, prestao je. Znam da se lečio u Palmotićevoj ulici da se leči, ispričala je komšinica ono što je znala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track