POLICAJAC ZVER: Šest dana silovao i mučio devojku! ČITAJTE U KURIRU!
Foto: Shutterstock

Horor u Aleksincu: Još jedno stravično nasilje nad ženama

POLICAJAC ZVER: Šest dana silovao i mučio devojku! ČITAJTE U KURIRU!

Crna Hronika -

Z. C. uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao Z. R. brutalno se iživljavajući nad njom, jer je mislio da ga vara

ALEKSINAC - Molila sam ga da me pusti, ali nije vredelo. Danima me držao vezanu, silovao, tukao, izgladnjivao i ponižavao - rekla je inspektorima Z. R. (40) iz Aleksinca, koja je preživela stravičnu torturu tokom šestodnevnog zatočeništva u kojem ju je držao njen momak Z. C. (43), inače policajac. Kako Kurir saznaje, on je nesrećnu ženu neprestano silovao, a motiv nezapamćenog seksualnog iživljavanja bila je sumnja da se Z. R. viđa sa još nekim. Nakon što ga je prijavila, policajac je uhapšen, ali on je negirao prinudnu obljubu ističući da se radilo o dobrovoljnom seksu.Tukao je i šutiraoKako saznajemo, Z. R. je bila u vezi s policajcem, koji ju je pozvao da izađu. Ona je krenula s njim ne slutivši da je skovao pakleni plan da joj se osveti zbog navodne prevare.- Ušla je u njegov „sitroen“ i odvezli su se do jednog usamljenog mesta, gde ju je odmah napao. Govorio je da će dobiti dovoljno seksa, pa joj neće pasti na pamet da ga traži na drugoj strani. Silovao ju je neprestano, uključujući i oralni i analni seks... Ona ga je uporno molila da je odveže i pusti, ali njene molbe su ga još više nervirale. Udarao joj je šamare, šutirao je i iznova silovao... Žena je bila potpuno iscrpljena, ali on prema njoj nije imao nimalo milosti. Optuživao ju je da je neverna, nazivao je najpogrdnijim imenima i seksualno zlostavljao na najviše ponižavajući način - kažu naši sagovornici iz istrage.Nesrećna žena je s manijakom četiri dana bila zatvorena u kolima, a on je menjao lokacije kako ga prolaznici ne bi primetili.Neviđena tortura- Tokom zatočeništva Z. R. nije dobijala nikakvu hranu. Na svaku njenu molbu on je odgovarao novim silovanjem. U nedelju, kad je žena bila potpuno iscrpljena, odveo je u svoj stan u nameri da tamo nastavi sa iživljavanjem. Međutim, kad je video da je ona zaista u teškom stanju, pustio ju je da ode. Ona je bukvalno izbauljala iz njegovog stana i otišla kući. Kad su je onako unakaženu videli njeni ukućani, bili su šokirani i nagovorili su je da ode kod lekara, a zatim i da prijavi svog mučitelja. Ona se bojala da to učini jer je policajac, ali kad je shvatila da njena golgota može da se ponovi, odlučila je da ode u policijsku stanicu u Aleksincu i ispriča šta joj se desilo - kažu naši izvori.Portparol tužilaštva Vladimir Stanojević potvrdio je da se Z. C. sumnjiči za silovanje, ali u interesu istrage nije želeo da iznosi detalje s obzirom na to da on još nije saslušan pred tužiocem.

Problematičan AleksinčaninKOLEGE: BAHATO SE PONAŠAOKolege uhapšenog Z. C. o njemu nemaju mnogo lepih reči.- Bio je bahat, imao je ispade.... Ipak, niko nije očekivao da će uraditi ovako nešto - kažu policajci koji su radili sa Z. C. U situacijama kad se pripadnik policije ogreši o zakon, osim krivičnog postupka, protiv njega se pokreće i disciplinski, koji može da se završi i otkazom.

Serija napada na ženeI MARIJA ŽRTVAI Marija Ferizović (21) iz Kaluđerice žrtva je partnera. Ahmet Marinković nedavno ju je brutalno pretukao i mučio. Mariju je dva dana pred decom zlostavljao, urinirao po njoj, ošišao je i čak žigosao užarenim žaračem po čelu. Nesrećnoj ženi pomogla je redakcija Kurira. Nakon potresnih tekstova objavljenih o ovoj nesrećnoj ženi u kratkom roku smo omogućili lečenje povreda, a u saradnji s Ministarstvom za rad i AMSS našli smo joj posao. Kurir je potom pokrenuo veliku akciju - „Stop nasilju“.

HronologijaNASILNICI U MUPoktobar 2015 - Ljubiša V. (33), policajac iz Priboja, uhapšen je u Zemunu zbog sumnje da je pretukao suprugu u njenom stanu u Zemunumart 2016 - V. Z. (32), policajac PU Kruševac, privremeno je suspendovan jer je pretukao koleginicu s kojom je bio u ljubavnoj vezi, a potom i njenog mužajanuar 2016 - Miloš Tadić, policajac iz Bogatića, ranio je hicima iz pištolja bivšu suprugu Milicu Kostić i kolegu u PS u Bogatiću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja