ISPOVEST SOBARICE IZ HOTELA STRAVE U NIŠKOJ BANJI: Nisam devojka ubice, hteo je i mene da ubije
Foto: M.M.

Milica D., svedok ubistva u Niškoj Banji

ISPOVEST SOBARICE IZ HOTELA STRAVE U NIŠKOJ BANJI: Nisam devojka ubice, hteo je i mene da ubije

Crna Hronika -

Sobarica vile „DnD“, čijeg je vlasnika hicima iz pištolja ubio Dejan Jovanović (42), tvrdi da je samo pukom srećom izbegla smrt

NIŠKA BANJA - Milica D. (27), sobarica vile „DnD“ u Niškoj Banji, koja je u subotu ujutru bila svedok ubistva vlasnika Dejana Dejančevića (51), demantovala je juče za Kurir da je bila u ljubavnoj vezi sa ubicom i recepcionerom Dejanom Jovanovićem (42).

Ubica... Dejan Jovanović
Ubica... Dejan Jovanović

On je nakon zločina pokušao da izvrši samoubistvo pucajući sebi u glavu, ali su lekari uspeli da ga održe u životu, iako mu je stanje kritično.- Hteo je i mene da ubije, jedva sam živu glavu izvukla. Laž je da sam bila devojka ubice - tvrdi Milica D., pred čijim je očima ubijen vlasnik vile. Kako je utvrđeno tokom dosadašnje istrage, sumnja se da je Jovanović potegao pištolj na gazdu jer je bio opsednut mladom sobaricom koja je navodno bila u vezi sa svojim poslodavcem. Međutim, ona tvrdi da motiv zločina nije bila ljubomora jer sa Jovanovićem nije imala ništa.IstraumiranaDevojka naglašava da je preživela ogromnu traumu, pa je sa novinarem Kurira razgovarala kroz otvorena vrata svoga stana, ali je odbijala da se pojavi.- Nisu tačni ti napisi po novinama da sam s Jovanovićem bila u ljubavnoj vezi. Kao i da je motiv zločina ljubomora. On je ubio direktora jer je tvrdio da ga psihički maltretira. Ja sam umalo stradala jer sam bila svedok ubistva. Bežala sam glavom bez obzira, bosa i bez jakne sam istrčala iz hotela. To je prava i jedina istina o zločinu - rekla je Milica.I otac ubijenog biznismena Vasa Asanović tvrdi da nije imao saznanja da je njegov sin bio u vezi sa svojom radnicom.Šok u porodici- Svi smo šokirani. On je bio domaćin čovek, oženjen, otac troje dece i deda troje unučadi. Radio je u Švedskoj, tamo je stekao i penziju. Ne znam šta je bilo Dejanu da ubije mog sina, pa bili su najbolji prijatelji. On ga je čak vodio sa sobom u Švedsku - priča starac brišući suze.

Dr­žao ga u viliPIŠTOLJ ŽRTVIN

De­ja­n­če­vić je ubi­jen iz so­p­stve­nog pi­što­lja ko­ji je dr­žao u vi­li. Reč je o ma­lo­ka­li­ba­r­skom oru­ž­ju, iz ko­jeg je Jo­va­no­vić na ga­zdu ispa­lio dva me­t­ka, a za­tim još je­dan se­bi u gla­vu. Baš zbog vr­ste oru­ž­ja, ni na­j­bli­ži sta­na­ri uli­ce u ko­joj je do­šlo do zlo­či­na ni­su ču­li ni­šta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track