OPTUŽBE ZA JEZIVU TORTURU: Muž, njegov kum i prijatelj negiraju da su silovali ženu
Foto: Youtube

Iznela detalje navodnog desetogodišnjeg nasilja

OPTUŽBE ZA JEZIVU TORTURU: Muž, njegov kum i prijatelj negiraju da su silovali ženu

Crna Hronika -

B. Č. tvrdi da je od supruga trpela višegodišnje nasilje, i da ju je suprug zajedno sa kumom i još jednim drugom silovao! Muškarci negiraju optužbe!

"Silovali su me muž, kum i njihov drugar u vikendici. To se dogodilo nakon što sam pobegla od muža kada me je istukao. Moje dete je sve to gledalo", opisala je za B. Č. iz jednog mesta u Vojvodini, detalje desetogodišnjeg nasilja koje je navodno trpela od supruga.

Ona kaže da je njen devetogodišnji sin bio svedok i njenih brutalnih prebijanja i silovanja, tokom kojih je njen muž tvrdio da „dečak treba da vidi kako se to radi sa ženama“.

- Batine su bile svakodnevne. Bez razloga me je tukao, samo sam ga ponekad pitala za platu. Cela njegova porodica je to znala. Ćutala sam, jer je pretio da će ubiti i mene i dete. Udarao me pesnicama, šutirao, tukao tušem po glavi, sipao mi vruću supu na glavu, gasio mi pikavce po telu, burgijom me bušio po telu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi ljute paprike u nos - opisuje B. Č. torturu kroz koju je prošla.

Za članove njegove porodice kaže da su saučesnici, jer je i pred njima znao da je svuče golu i tuče, a oni bi se smejali.

Ipak B. Č., istini za volju, nikada nije potražila pomoć lekara niti prijavila supruga policiji, kako kaže, „iz straha“, što istražnim organima otežava posao.

- U junu me je prebio, pa sam pobegla u vikendicu. Tu me prvo on silovao, zatim kum i na kraju njihov drugar. Kada su završili, muž me je istukao i nabio mi džak na glavu. Ubacili su me u gepek i doveli kući - priča ona.

O nasilju je nedavno progovorio njen sinčić, nakon čega je otac B. Č. u oktobru pozvao policiju potpuno šokiran. Iako živi u blizini, nesrećni čovek je prvi put čuo za nasilje koje se dešavalo.

- Fenom joj je palio oči, čupao kosu, čekićem za meso ju je udarao po licu, pesnicama u nos, izbio joj zub, hteo je izbosti nožem, jela je izmet. Mrzeo sam ga i plašio ga se - navodi njen sinčić.

Policija je saslušala njenog supruga i dvojicu njegovih prijatelja po prijavi za nasilje u porodici i silovanje, i prosledila prikupljene informacije tužilaštvu.

Njih trojica su negirali optužbe

- Izjave su prosleđene Višem tužilaštvu koje će odlučiti o krivičnom gonjenju. Otežavajuća okolnost je to što B. Č. tokom deset godina nasilja nijednom nije bila kod lekara, tako da ne postoji nijedan izveštaj. Silovanje u junu je takođe, nažalost, prijavljeno tek krajem oktobra - kaže izvor upoznat sa istragom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track