OVO JE MOMAK ZBOG KOGA JE IZREŠETANA NOVOSAĐANKA? Hici bili upozorenje njenom dečku!
Foto: Facebook

Sačekuša

OVO JE MOMAK ZBOG KOGA JE IZREŠETANA NOVOSAĐANKA? Hici bili upozorenje njenom dečku!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Policija istražuje da li je fitnes instruktorka iz Novog Sada Teodora Kaćanski (30) ranjena u znak upozorenja njenog momku Nenadu Steviću (38)!

Za sada nepoznati napadač izleteo je iz žbunja i ka njoj ispalio pet hitaca iz pištolja dok je izlazila iz crnog džipa ’’rendž rover’’, beogradskih registarskih oznaka, u subotu veče u Vardarskoj ulici u Novom Sadu. Nesrećna devojka ostala je u lokvi krvi ispred ulaza u kome je živela sa momkom, a napadač je peške pobegao ka Bulevaru Patrijarha Pavla gde mu se gubi svaki trag.

Policija spekuliše i da je moguće da je to bilo upozorenje momku sa kojim je živela budući da je on od ranije poznat organima gonjenja, te se ne isključuje mogućnost da napad ima veze sa njegovim neraščišćenim poslovima.

Teodora Kaćanski, Foto: Facebook
Teodora Kaćanski, Foto: Facebook

Teodora i njen momak su prema rečima komšija živeli prilično lagodno. Kažu da su odmah o svom trošku uveli video nadzor pre oko godinu i po dana kada su se doselili i da je njihovo celo potkrovlje, praktično ceo peti sprat.Policija još nije izdala zvanično saopštenje u vezi sa ovim slučajem, a do kasno uveče uz pomoć vatrogasnih reflektora pregledali su detaljno teren u potrazi za čaurama. Nezvanično saznajemo da su Teodoru meci pogodili u vrat, ruku, nogu i stomak i da je i dalje u veoma teškom stanju.

Nalazi se u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine gde joj se lekari bore za život nakon nekoliko hitnih operacija.

Teodora Kaćanski, Foto: Facebook
Teodora Kaćanski, Foto: Facebook

(EPK/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track