HOROR U ITALIJI: Srbi oteli maloletnu Nigerijku (17), satima se iživljavali nad nemoćnom devojčicom
Foto: Ap 22 3 2016

Oteli joj torbu sa mobilnim telefonom i novcem

HOROR U ITALIJI: Srbi oteli maloletnu Nigerijku (17), satima se iživljavali nad nemoćnom devojčicom

Crna Hronika -

KALDONJO - Bojan Đorđević (35) i Vladan Zukanović (35), poreklom iz Srbije uhapšeni su u italijanskom gradu Kaldonjo zbog sumnje da su oteli, opljačkali, tukli i silovali maloletnu devojku (17), poreklom iz Nigerije.

Kako prenose italijanski mediji, dvojica Srba, od kojih jedan živi u Kaldonju, dok se drugi vodi kao beskućnik, su presrela emigrantkinju iz Afrike u Vićenci i na silu su je doveli u kuću jednog od osumnjičenih u Kaldonju.

- Muškarci su žrtvu tukli i naizmenično silovali. Nakon seksualnog iživljavanja uzeli su joj torbu sa novcem i mobilni telefo. Pretili su joj da ne sme nikome da kaže šta se desilo, jer će je ubiti. Nesrećnu maloletnicu su nakon višesatnog zlostavljanja izbacili iz kuće na ulicu - rekao je izvor iz istrage medijima.

Nesrećnu Nigerijku su 21. novembra u zoru našli slučajni prolaznici kako baulja pored puta.

- Bila je polugola i izbezumljena. Imala je vidljive modrice po nogama. Kada je čoveku koji ju je našao ispričala šta joj se dogodilo, on je odmah alarmirao policiju. Policija je brzo identifikovala i uhapsila napadače. Njima je određen pritvor - prenose mediji.

Pretresom kuće u kojoj se desilo napastvovanje nađen je žrtvin mobilni telefon i torba.

- Osumnjičeni su devojčicinu odeću nakon zločina bacili u obližnji kontejner.

Policija je u smeću našla garderobu sedamnaestogodišnjakinje - ispričao je izvor iz istrage i dodao da je emigrantkinja zbrinuta u bolnici.

(M. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track