MORBIDNO Popio je pivo i rekao: Idem da se ubijem!
Foto: S.S.

Prijatelj samoubice koji je kriv za smrt dečaka

MORBIDNO Popio je pivo i rekao: Idem da se ubijem!

Crna Hronika -

Ištvan je konobarici kupio čokoladu i mafine, pozdravio sve u kafani i otišao, kaže drug čoveka koji je izazvao tragediju na auto-putu

NOVI SAD - Ištvan Č. (54) iz Novog Sada u petak uveče je stao ispred šlepera na auto-putu i izvršio samoubistvo, saznaje Kurir. Na taj kamion potom je naleteo automobil u kojem su poginuli Muhamed (8) i Mendim Dvorani (5), državljani Austrije, dok su njihov otac Akrip (38) i rođak Petrit (37) teško povređeni.Policiji je bilo potrebno vremena da utvrdi ko je čovek koji se ubio na auto-putu jer nije bio prijavljen njegov nestanak.- Pregaženo telo bilo je unakaženo, pokojnik kod sebe nije imao dokumenta, ali posle nekoliko dana došao je na prepoznavanje njegov rođak - kaže izvor iz istrage.Ištvanov dobar prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti, rekao je za Kurir da je on celo veče govorio da će se ubiti.- I tog dana, kao i prethodnih, odnosno svakodnevno smo zajedno pili u jednoj kafani. Ištvan je pio svoje omiljeno pivo. Bio je raspoložen, ali pričao nam je da će se ubiti. U jednom trenutku je izašao iz kafane i brzo se vratio. Kupio je konobarici mafine i čokoladu. Popio je pivo, onda se ponovo pozdravio sa nama i otišao. Mislili smo da se šali, niko ga nije shvatio ozbiljno jer je mnogo popio - priča naš sagovornik.On smatra da je Ištvan kriv za smrt dvoje dece.- Nije mi jasan njegov postupak. I to da se ubije na takav način, da nekome drugom ugrozi život, a kamoli da ubije dvoje dece - kaže Ištvanov drug.S. S.

Borba za životOTAC DEČAKA I DALJE KRITIČNOOtac nastradalih dečaka i vozač „mercedesa“ Akrip Dvorani i dalje je u Urgentnom centru u Novom Sadu.- Dvorani je zadobio višestruke teške povrede, opasne po život. I dalje je u intenzivnoj jedinici, teškog opšteg stanja i pod stalnim nadzorom lekara. Njegov rođak se oporavlja - rečeno nam je u KC Vojvodine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja