BAHATA DAČIĆEVA MILJENICA PRETI POLICAJCU: Uskoro te čeka grob!
Foto: Nebojša Mandić

Nezamislivo

BAHATA DAČIĆEVA MILJENICA PRETI POLICAJCU: Uskoro te čeka grob!

Crna Hronika -

ZAJEČAR - Ivana Petrović, bivša visoka funkcionerka SPS-a, zapretila je smrću policajcu koji je u Zaječaru priveo njenog brata Ivicu Petrovića zbog falsifikovanja.

Policija u Zaječaru u okviru redovne kontrole zaustavila je automobil "nisan" kojim je upravljao Ivica Petrović, koji je priveden zbog sumnje da je počinio krivično delo posebnog falsifikovanja putnih isprava.

- Zaustavljen je u automobilu jer se znalo da ima prekucane brojeve i falsifikovanu dokumentaciju. Verovatno se radi o ukradenom vozilu, ali i to će biti utvrđeno istragom - kaže izvor blizak istrazi.

Prema saopštenju PU Zaječar, osumnjičeni Petrović, inače vlasnik jednog kafića u ovom gradu, pretio je policajcu koji ga je privodio.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

- Govorio je: "Zapamtićeš ti mene, ne znaš s kim se kačiš, nisi ni svestan šta će da te snađe" - dodaje naš izvor, a u zaječarskoj policiji potvrđuju da mu je zbog pretnji i ometanja službenog lica u vršenju dužnosti po nalogu tužioca određen pritvor od 48 sati.

Privođenje i pritvor, očigledno, iznervirali za njegovu sestru Ivanu Petrović, bivšu direktorku marketinga u "Dunav osiguranju" i člana GO SPS, pa je nastavila sa pretnjama policajcu.

- Pozvala je kasno uveče i pretila, nazivala je policajca najgorim imenima i rekla: "Uskoro te čeka grob" - dodaje izvor.

U policijskoj upravi Zaječar potvrdili su da je policajac podneo krivičnu prijavu zbog telefonskih pretnji.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

- Policijski službenik je dan nakon privođenja osumnjičenog podneo prijavu da je na svom službenom mobilnom telefonu primio poziv od nepoznate osobe koja se predstavila kao rođena sestra osumnjičenog I. P., i da mu je pretila i nazivala ga pogrdnim rečima - navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičeni Ivica i njegova sestra Ivana Petrović biće saslušani u nadležnim tužilaštvima u Zaječaru i Beogradu.

Policajac koji je prijavio funkcionerku SPS strahuje za svoju bezbednostPolicajac koji je priveo Ivicu i prijavio njegovu sestru strahuje za svoj život.

- Sa razlogom strahuje, ovo je mali grad i zna se da će on nakon saslušanja biti pušten na slobodu jer će aktivirati sve moguće veze kako bi to uradili. Pretnje su bile opasne jer se dosad niko nije usudio da ga privede, iako se znalo koji auto vozi - dodaje izvor "Blica" koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

I pored više pokušaja da dođemo do komentara, Ivana Petrović se nije javljala na telefone poznate redakciji.

Tuča sa Dijanom Vukomanović

Ivana Petrović, poznata i kao "Dačićeva miljenica", potukla se letos sa partijskom koleginicom Dijanom Vukomanović. Sukob propraćen uvredama izbio je ispred kancelarije direktora SPS Dejana Backovića u zgradi SP. Dijana Vukomanović završila je ugruvana, ali bez modrica, kada ju je Ivana Petrović, tadašnja članica GO SPS, dva puta žestoko bacila o zid i vrata. Pesničenje je sprečio potpredsednik SPS Branko Ružić, koji se zatekao u zgradi. Inače, ovom sukobu prethodila je višenedeljna tenzija i prepucavanja preko SMS-ova. Posle skandala Ivana Petrović podnela je ostavku na mesto člana Glavnog odbora SPS, ali nije napustila stranku.

(Blic/Ivan Popović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja