UŽASAN ZLOČIN KOD ALEKSINCA: Ubio bivšu devojku i oteo joj momka?!
Foto: Printscreen FB

STRAŠNO

UŽASAN ZLOČIN KOD ALEKSINCA: Ubio bivšu devojku i oteo joj momka?!

Crna Hronika -

Policija traga za M. K. (51), koji je usmrtio Gordanu J. (44) i izbacio njeno telo iz kola, nestao i njen sadašnji partner

KRUŠEVAC - M. K. (51) iz Kruševca ubio je bivšu devojku Gordana J. (44) i oteo njenog sadašnjeg partnera M. K.Nesrećna žena pronađena je mrtva u ataru aleksinačkog sela Bradarac, dok policija traga za ubicom, ali i njegovim taocem M. K.Telo ubijene žene pronašao je N. P., ratar iz sela Mozgovo.Krv na rukama- Krenuo sam da orem njivu kad sam ugledao ženu kako leži na zemlji. Odmah sam shvatio da je mrtva jer se nije pomerala. Imala je na sebi braon jaknu, crne pantalone i čizme s visokom štiklom iste boje. Ruke su joj bile zgrčene, ali sam uočio da i na levoj i na desnoj ima po dve burme. Imala je i duge nalakirane nokte, videlo se da je negovana žena - priča ovaj čovek.Priznaje da se mnogo uplašio kada je shvatio da je pronašao žrtvu ubistva.- Video sam joj krv na rukama, pa sam shvatio da je ubijena. Znao sam da moram da pozovem policiju, ali kod sebe nisam imao mobilni. Trčao sam kao bez duše nekoliko kilometara do prodavnice u selu Bradarac da bih telefonirao. Pozvao sam aleksinačku policiju, oni su, mislim, došli za pet minuta. Kad sam video kako stiže i kruševačka, i niška i beogradska policija, pa onda i Žandarmerija, shvatio sam da se radi o nečemu vrlo ozbiljnom. Svima sam dao izjavu, ali ja sam samo pronašao telo, nemam pojma šta joj se desilo - opisuje N. P. ovaj događaj.Nije je preboleoNesrećna žena je desetak godina bila u vezi sa ubicom, a s njim se razišla pre nekoliko meseci.- Njemu je bilo mnogo stalo do nje, ona je bila veoma lepa žena. Ne znam da joj je pretio, ali ju je stalno zivkao i dosađivao joj. Međutim, ona nije imala nameru da mu se vrati. U ponedeljak oko 16.30 je izašla s posla, iz radnje za tehnički pregled vozila, i tada ju je on sačekao i uz pretnju pištoljem naterao da uđe u kola. Pre toga je na isti način kidnapovao i njenog momka. Policiji ga je prijavila jedna koleginica - rekli su poznanici.

Planirao zločinPOZAJMIO KOLA ZA OTMICUKako saznajemo, M. K. je planirao zločin.- On je od prijatelja pozajmio vozilo koje je iskoristio za otmicu. Kazao je da mu treba da završi neki posao - kažu naši izvori.

M.M. - R. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track