UOČI TRAGEDIJE U ALEKSINCU UBICA UPUTIO JEZIVU PORUKU GORDANI I MILUNU Imate rok da raskinete ili...
Foto: Printscreen FB

Žandarmerija češlja teren

UOČI TRAGEDIJE U ALEKSINCU UBICA UPUTIO JEZIVU PORUKU GORDANI I MILUNU Imate rok da raskinete ili...

Crna Hronika -

Miodrag Karalić, koji je osumnjičen da je ubio bivšu devojku Gordanu Josifović iz Kruševca, navodno je njoj i njenom sadašnjem dečku Milunu Kostiću, dao rok od nekoliko dana da se raziđu.

Oni ga nisu poslušali, pa ih je Karalić zbog toga oteo. Iako se za dvojicom muškaraca još traga, pretpostavlja se da je Miodrag ubio i Miluna, a zatim sebi presudio.

- Karalić nije mogao da se pomiri sa činjenicom da već nekoliko meseci nije u vezi sa Gordanom - rekao je izvor blizak istrazi. - Verovatno je sve ovo isplanirao, jer je pozajmio od poznanika auto "opel kadet". Tako je u ponedeljak popodne kolima došao do ulice Miletine bune gde je radila žrtva.

Foto: M.M.
Foto: M.M.

Poznaniku je ranije predočio da mu je auto potreban kako bi završio neki posao u Nišu.

UŽASAN ZLOČIN KOD ALEKSINCA: Ubio bivšu devojku i oteo joj momka?!

- Goci nije bilo uvek lako u životu, ali se nije nikad predavala - priča Miloš Radonjić, vlasnik Tehničkog pregleda "Sara", gde je radila nesrećna žena. - Bila je sjajan kolega, a da ne govorimo kakva je bila požrtvovana majka. Brinula je o sinu, koji je lane imao operaciju.

I pred kolegama sa kojima je radila od ove godine, Gordana je pokušavala da objasni Karaliću da je njihova veza trajno gotova. U Gordaninom okruženju su verovali u novu vezu sa Milunom Kostićem, poreklom iz kruševačkog sela Lazarevac. On je ove nedelje trebalo da se vrati u Austriju gde živi već duže od 20 godina. Govorilo se i o venčanju ovo dvoje zaljubljenih.

ŽENA UBIJENA I BAČENA PORED PUTA KOD ALEKSINCA: Policija traga za ubicom! Nestao i ljubavnik!

Ti snovi su, međutim, zauvek prekinuti u ponedeljak, a od utorka, kada je Gordanino telo pronađeno nadomak sela Bradarac kod Aleksinca, njena porodica živi na relaciji Niš - Kruševac. Gordanin rođeni brat Goran Đorđević svedoči da su tragične vesti saopštili starim roditeljima tek u sredu posle podne.

- Ne znam u ovom trenutku kada ćemo moći da preuzem otelo sa Instituta za sudsku medicinu u Nišu i kada će biti sahrana - kaže Goran.

ŽANDARMERIJA "ČEŠLJA" TEREN

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević potvrdio je da je obdukcijom utvrđeno da je Gordana Josifović ubijena iz vatrenog oružja.

Nezvanično, usmrćena je sa dva ili tri metka. Pripadnici žandarmerije su i u četvrtak nastavili detaljno pretraživanje terena oko Bradarca, Mozgova, Rutevca, Aleksinca i Ražnja. Za sada istražni organi nisu našli čaure metaka ili tragove koji bi ih vodili ka osumnjičenom Karaliću ili ka nestalom Kostiću.

(Večernje novosti/M.Petković/S.Babović)

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track