USRED BEOGRADA PRESKAKALI LEŠ DA PLATE POREZ: Građani mirno prolazili pored tela i čekali u redu!
Foto: Nebojša Mandić

Horor u Upravi za javne prihode

USRED BEOGRADA PRESKAKALI LEŠ DA PLATE POREZ: Građani mirno prolazili pored tela i čekali u redu!

Crna Hronika -

Miroslav B. (67) iz Beograda preminuo pored šaltera, njegovo telo ležalo dva sata dok su građani mirno čekali u redu da izmire poreske obaveze

BEOGRAD - Miroslav B. (67) iz Beograda preminuo je juče u Upravi za javne prihode u naselju Zvezdara, a građani su pored njegovog tela dva sata prolazili i čekali na red!

Neverovatno je da Poreska uprava nije zatvorila ovu filijalu makar dok leš nije odnet.Nesrećni čovek u upravu je došao oko 11.30 sa štakama jer je imao gips na desnoj nozi da bi regulisao porez. Međutim, nije ni stigao do šaltera jer je iznenada pao.Odmah se srušio- Do uprave ga je dovezao brat od tetke, a unutra je bila gužva. Šalteri su ovih dana puni jer su mnogim građanima stigle opomene za porez. Ušao je u hodnik i građani su hteli da ga propuste jer je na štakama. Iznenada mu je pozlilo i pao je u hodniku. Nekoliko građana je pritrčalo. Uspeli su da ga spuste na klupu. Međutim, on je već tada bio bez svesti - rekla je za Kurir žena koja se zatekla u redu.Ona kaže da su odmah obavestili Hitnu pomoć i policiju.

Kraj drame... Konačno izneli telo nesrećnog čoveka
Kraj drame... Konačno izneli telo nesrećnog čoveka

Potresna scena

- Hitna je stigla za manje od pet minuta, a dok nisu stigli, pokušala sam da ga masiram. Čovek je bio žut ko limun. Pogled mu je bio zaleđen. Želela sam da mu pomognem, ali nažalost nisam uspela, ruke su mu bile krute i već hladne - priča potresena žena, i dodaje:- Tada je stigla Hitna, a kad su mu podigli majicu, videla sam da je imao ubode od igle. Kažu da je bio dijabetičar. Kasnije sam saznala da ga je najverovatnije usmrtio tromb koji je krenuo iz noge u gipsu.Uviđaj je brzo završen, ali se čekalo vozilo da odnese telo.- Dok su oni stigli, prošlo je više od dva sata. Građani su prolazili pored leša, bilo nam je neprijatno i teško. Ne znam zašto filijala nije bila zatvorena - pita se naša sagovornica.Za to vreme građani su prolazili pored tela koje je bilo je prekriveno belim platnom. Scena nimalo nije bila prijatna, pa su se čula pitanja: „Jadan čovek“, „ Šta mu se desilo?“ i „Zašto neko ne odnese telo?“- Ovo je strašno! Pa da li je moguće da mrtav čovek leži tu pored nas, a mi stojimo u redu - pitala se jedna žena.

Na štakamaHTEO DA REGULIŠE DUG RODITELJA- Mnogo mi je žao. Od njegovog brata, koji ga je dovezao, saznala sam da preminuli nije imao nikog bližeg. Nije se ženio. Pre nekoliko meseci je polomio nogu. Danas je hteo da reguliše dugovanje svojih roditelja da bi mogao da prebaci imanje na sebe - kaže sagovornica Kurira zaposlena u ovoj upravi.

HronologijaČEKAO SE SANITET11.35 - Miroslav B. iznenada preminuo pored šaltera11.55 - Hitna pomoć konstatovala smrt12.30 - Policija završila uviđaj13.50 - Telo tek tada odneto, jer je sanitet bio zauzet pošto su imali još pet smrtnih slučajeva

Jelena Rafailović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track