DUGOGODIŠNJE NASILJE PRETHODILO STRAVIČNOM ZLOČINU: Ubica iz Ratine krio LOVAČKU PUŠKU i tukao ženu?
Foto: R.R.

Masakru prethodio sukob oko parcele

DUGOGODIŠNJE NASILJE PRETHODILO STRAVIČNOM ZLOČINU: Ubica iz Ratine krio LOVAČKU PUŠKU i tukao ženu?

Crna Hronika -

Trostruki ubica Živorad Radičević iz Ratine kod Kraljeva, posedovao je lovačku pušku koja mu nije oduzeta iako je bio osumnjičen za nasilje u porodici. On je svoju suprugu tukao, pa je ona od batina, pre dve, tri godine čak završila u bolnici.

Skoro da nema meštana Ratine, koji nije poznavao ubijene Stevanoviće i Kostovića. I za sve njih su imali samo reči hvale.

ratina
ratina

- Glanco ili Zoran Stevanović je nekada bio predsednik MZ Ratina. Pravi domaćin. Iškolovao je sinove, a Momo je jedan od poznatijih stomatologa, dok Vlado ima svoj porodični biznis. Miloja Kostovića sam znao kao nekog ko bi sve učinio za svoju porodicu ali i drugima. Imao je strugaru, a bio je ranije i odbornik u Skupštini Kraljeva – ispričao je jedan od komšija.

KRICI PORODICA UBIJENIH PARALI NEBO NAD RATINOM: Krvniče, treba te mrtvog spaliti!

Tri ubistva i samoubistvo u Ratini kod Kraljeva podstakla su i prisećanja da se ubica Živorad Radičević naročito promenio po povratku sa rada u Rusiji. Pričalo se da je tamo imao težu saobraćajnu nezgodu, da ga je udario voz.

Kako pričaju, sukob oko imanja i sporne parcele, koja je bila uzrok masakra, nastao je u poslednjih par godina.

NOVI DETALJI KRVAVOG PIRA U RATINI: Deca gledala masakr

Vlado Stevanović, jedan od dvojice Goricinih i Zoranovih sinova, pred čijim je unučićima Živorad, zverski upucao Goricu, skrhan od tuge i bola gledajući u fotografije ljudi, dragih mu osoba, čiji si životi ugašeni u trenu, nije mogao danima ništa da prozbori. Samo se pitao: Zašto?

(KURIR TV) ISPOVEST ŽENE UBICE IZ RATINA: Mog Živorada je bolelo što ga komšije tuže zbog parcele

- Zbog čega je moralo to da se dogodi?! Moja deca ovo nikada neće zaboraviti. Videli su kako im je baka ubijena – ispričao je Vladan, u šoku i bolu zbog ubijenih.

(Blic/N.B.)

(Foto: R.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja