NOVOSAĐANKE UCENJIVALE TAJKUNA: Za seks-snimke uzele mu 30.000 €
Foto: Printscreen FB

Akcija MUP Uhapšene u Beogradu

NOVOSAĐANKE UCENJIVALE TAJKUNA: Za seks-snimke uzele mu 30.000 €

Crna Hronika -

BEOGRAD - Teodora Ć. (23), Ivana K. (28) i Jelena R. (24) uhapšene su u jednom beogradskom restoranu zbog ucene jednog biznismena (40) iz Kraljeva od koga su u dužem vremenskom periodu iznuđivale novac.

Kako saznajemo, lepe Novosađanke su muškarca ucenjivale snimkom seksa koji je imao sa Teodorom.Tražile još para- On im je do sada isplatio 30.000 evra, uplašen da će njegova porodica saznati za avanturu koju je imao sa Teodorom. Devojka mu je duže vreme pretila da će snimak njihovog seksualnog odnosa objaviti ili ga dostaviti njegovoj porodici ukoliko joj ne bude isplaćivao novac - kaže naš izvor upućen u istragu.Ugledni biznismen koji ima porodicu zabrinuo se kakvi bi problemi mogli da ga snađu ukoliko bi se za snimak - a samim tim i za njegovu aferu - saznalo.- Pristajao je na sve što su mu Teodora i njene drugarice tražile, pa im je u nekoliko navrata isplaćivao poveće svote novca. Međutim, one su, svesne vrednosti snimka, postale nezajažljive i tražile još. Kad je shvatio da više neće moći da isplaćuje novac, on je neprijatnu situaciju prijavio policiji - objašnjava naš izvor.Hapšenje u restoranuDevojke su uhapšene u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom prilikom primopredaje 5.000 evra u restoranu.- Pozvale su ga i rekle mu da novac donese u restoran, što je on i učinio. Međutim, pre toga je sve prijavio policiji. Muškarac je bio veoma uplašen i zabrinut za svoju budućnost i ugled - dodaje sagovornik iz istrage.

Pritvor

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Teodori Ć. i Ivani K. zbog sumnje da će ometati postupak uticanjem na svedoka. Jeleni R. nije određen pritvor, ali se protiv nje vodi istraga.J. I./J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja