SEKS GA KOŠTAO 30.000 EVRA: Novosađanka mladog tajkuna ucenila pornićem

Osveta ostavljene žene

SEKS GA KOŠTAO 30.000 EVRA: Novosađanka mladog tajkuna ucenila pornićem

Crna Hronika -

Teodora Ćamil (23) snimila seksualni odnos s biznismenom (40), za kog je tvrdila da joj je verenik, i tražila mu pare iznervirana što je odbio da napusti svoju ženu

BEOGRAD - Teodora Ćamil (23) iz Novog Sada, koja je uhapšena zbog sumnje da je ucenjivala kraljevačkog biznismena, snimila je njihov seksualni odnos i tražila mu novac jer nije želeo da napusti svoju ženu, saznaje Kurir.Pored Teodore, privedene su i njene saučesnice, Ivana Kecman (28) i Jelena Romanić (24). Teodora i Ivana su zadržane u pritvoru do 30 dana, dok je Jelena puštena na slobodu, ali se vodi istraga protiv nje.

Cvetala ljubavKako kaže naš izvor, Ćamilova je po Novom Sadu pričala da joj je zgodni Kraljevčanin verenik.- Teodora i biznismen star 40 godina upoznali su se u jednom klubu, nakon čega su se upustili u aferu. U početku je Teodora odbijala vezu sa zgodnim muškarcem, ali ju je on proganjao po restoranima i klubovima. Kad je pristala, on je počeo da je obasipa poklonima - priča naš izvor.Ljubav između atraktivne Novosađanke i biznismena je cvetala, pa je lepa Teodora poželela i nešto više.- On ju je stalno uveravao da će napustiti ženu, ali se to nije dešavalo, a ona je već na društvenim mrežama objavila da su se verili. Kako bi bio samo njen, Ćamilova je snimila seks s Kraljevčaninom, a potom je počela i da mu preti - dodaje naš izvor.

Tog trenutka počela je agonija za tajkuna, koji je zbog posla često posećivao Beograd i Novi Sad.- Teodora i njene drugarice su pretile da će snimak proslediti njegovoj ženi ili objaviti na društvenim mrežama, pa im je do sada isplatio 30.000 evra. Devojke su uhapšene u restoranu u kome su ugovorile sastanak s biznismenom, koji im je doneo još 5.000 evra. On je pre toga ženi sve priznao, pa su odlučili da devojke prijave policiji - priča naš izvor.

Pala veridba... Teodora najavljivala udaju za oženjenog biznismena
Pala veridba... Teodora najavljivala udaju za oženjenog biznismena

Ostaje u pritvoruProverava se da li je Ćamilova ucenjivala još nekog bogatog muškarca.- Ona je često putovala u inostranstvo na nekoliko dana i vraćala se. Redovan je gost u novosadskim i prestoničkim klubovima, nosi veoma skupu odeću i nakit, a pritom nije zaposlena - navodi naš sagovornik.

Hvalila se poznanstvima sa estradomDRUGARICA S TIJANOM AJFONUhapšena Ivana Kecman na društvenim mrežama, na kojima se predstavlja kao Ivana Blek Gold, hvali se poznanstvima s mnogim estradnim ličnostima. Tako je na njenom profilu moguće videti da je „u vezi“ s Tijanom Maksimović Ajfon.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja