ISTRAGA DVOSTRUKOG UBISTVA U NOVOM SADU: Uhapšeno još pet osoba!

Akcija UKP, novosadske kriminalističke policije i Žandarmerije

ISTRAGA DVOSTRUKOG UBISTVA U NOVOM SADU: Uhapšeno još pet osoba!

Crna Hronika -

Među uhapšenima su trojica Novosađana koji su radili kao obezbeđenje ugostiteljskog objekta u kome je izbila
tuča, V. K. (33), P. R. (34) i M. N. (41), kao i Beograđanin A. Č. (32) i B. Č. (26) iz Sremske Mitrovice koji su bili u
društvu sa ubijenima

NOVI SAD - Pet osoba, osumnjičenih za učestvovanje u tuči koja je prethodila dvostrukom ubistvu Daria Roklicera (29), i Dragana Jovanovića Gidre (26) iz Novog Sada, uhapsili su pripadnici UKP-a novosadske kriminalističke policije i Žandarmerije.,

Među uhapšenima su trojica Novosađana koji su radili kao obezbeđenje ugostiteljskog objekta u kome je izbila tuča, V. K. (33), P. R. (34) i M. N. (41), kao i Beograđanin A. Č. (32) i B. Č. (26) iz Sremske Mitrovice koji su bili u društvu sa ubijenima.

Svoj petorici određeno je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju Višeg javnog tužioca kome će biti dovedeni nasaslušanje, u zakonskom roku.

Sima Strahota se brani ćutanjem

Uhapšeni Stevan Josić, zvani Sima Strahota, u policiji je zanemeo.- Branio se ćutanjem. Ni reč ne želi da kaže. A isto tako i njegov pomagač u prikrivanju - saznajemo iz MUP.

Pored Josića uhapšen je i Miroslav Knežić zvani Kimi (32) iz Novog Sada, koji je vozio Stevana i krio ga u svom stanu posle ubistva. Policija je pretresom Kimijevog stana pronašla 30 metaka za automatsku pušku.

Policija istražuje da li je neko od pripadnika MUP radio kao obezbeđenje i ispituje ko je radio na ulazu.

- Jedan od radnika obezbeđenja koji je radio te noći u „Mojoj kafanici“ je mladić koga je Gidra još 2008. ranio u nogu, kao tadašnjeg radnika obezbeđenja diskoteke „Akvarijus“- saznaje Kurir u istrazi.

S. Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track