UCENOM SNIMAKA SEKSA BIZNISMENU UZELE 30.000 EVRA: Novosadske lepotice puštene iz pritvora
Foto: Printscreen FB

Uvažene žalbe branilaca

UCENOM SNIMAKA SEKSA BIZNISMENU UZELE 30.000 EVRA: Novosadske lepotice puštene iz pritvora

Crna Hronika -

BEOGRAD - Teodora Ć. (23) i Ivana K. (28) koje su bile u pritvoru zbog sumnje da su jednog biznismena iz Kraljeva (40) ucenjivale seksi snimkom i tako mu iznuđivale novac, puštene su danas iz pritvora.

Krivično vanraspravno veće je prihvatilo žalbe njihovih branilaca, pustilo ih iz pritvora, ali im je zabranilo da prilaze, sastaju se i komuniciraju sa svedocima.

UCENJIVALE SNIMCIMA SEKSA: Uhapšene u BG restoranu dok su primale 5.000 evra na ruke

Treća osumnjičena, Jelena R. (24), podsetimo, ranije je puštena iz pritvora.

NOVOSAĐANKE UCENJIVALE TAJKUNA: Za seks-snimke uzele mu 30.000 €

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je da je krivično vanraspravno veće suda, uvažavanjem žalbe branioca Ivane Kecman, a u odnosu na Teodoru Ćamil po sluzbenoj duznosti, preinačilo rešenje sudije za prethodni postupak i ukinulo im pritvor.

Pritvor im je, kako je dodala, zamenjen merom zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svedocima.Isto veće je takođe odbilo kao neosnovanu žalbu Višeg javnog tužilaštva na rešsenje sudije za prethodni postupak kojim je odbijen predlog da se prema Romanićevoj odredi pritvor.

Tri lepe Novosađanke, navodno su biznismena ucenjivale snimkom seksa koji je imao sa Teodorom, koja je inače tvrdila da mu je verenica. On im je navodno isplatio 30.000 evra, jer je bio uplašen da će njegova porodica da sazna za avanturu koju je imao sa Teodorom.

(J. S./Printscreen Facebook)

PORNIĆARKE UHAPŠENE KOD NOLETA: Ucenjivale TAJKUNA tajnim snimkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track