MISTERIOZNA SMRT BUGARSKOG SNIMATELJA: Došao sa društvom u Beograd, pa SKOČIO sa solitera u SMRT
Foto: Facebook Printscreen

Nije ostavio oproštajnu poruku

MISTERIOZNA SMRT BUGARSKOG SNIMATELJA: Došao sa društvom u Beograd, pa SKOČIO sa solitera u SMRT

Crna Hronika -

Samoubistvo snimatelja bugarske "Sportal medija grupe" Asena Petrova (26) u Beogradu i dalje je misterija za njegovu porodicu i prijatelje.

Nikome od njih nije jasno zbog čega bi Petrov sebi oduzeo život, pa su na njegovom Fejsbuk profilu redom ostavljali poruke u kojima su izražavali saučešće njegovoj najbližoj porodici.

U oproštajnim porukama, prijatelji su Asena opisali kao vedrog, nasmejanog mladića uvek spremnog za avanturu i dobru muziku. Zato nikome nije jasno zašto je odlučio da sebi oduzme život i to skokom sa nebodera u Beogradu gde je došao na odmor.Asen se ubio 4. januara skokom sa 18. sprata solitera u beogradskoj ulici Milutina Milankovića. Na terasu sa koje je skočio izašao je kroz prozor hodnika na 19. spratu i skočio. Identifikovan je na osnovu pasoša koji je pronađen kod njega u džepu, ali nije ostavio oproštajnu poruku zbog čega se ne isključuje mogućnost da je njegova pogibila bila poslednica nesrećnih okolnosti. Najveću zabunu u ceo slučaj unosi podatak njegove sestre koja tvrdi da je on u Beograd krenuo sa dve drugarice iz Bugarske, ali o njihovom boravku u Srbiji, naša policija nema nikakve podatke.

Asenova sestra je i javno otkrila Asenov nestanak prošle subote, budući da se on u petak, kada je trebalo, nije vratio u Bugarsku. Odmah je na njegovom Fejsbuk profilu objavila apel svima koji imaju informacije o Asenu da se javi.

Na nesreću, do sestre je došla najtužnija vest. Asenovo telo je posle samoubista prebačeno na obdukciju, a posle identifikacije koju mora da izvrši njegova porodica, biće poslato u Bugarsku.

POSLE MISTERIOZNOG NESTANKA U BEOGRADU: Snimatelj (26) iz Bugarske pronađen mrtav u srpskom hostelu

Za to vreme, njegovi prijatelji se na Fejsbuku opraštaju od Asena, iza koga su ostale brojne fotografije sa putovanja u Pariz, Barselonu, Brazil...

(Blic/T.M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja