(VIDEO) POSLE SNIMKA POSTAVLJANJA EKSPLOZIVA NA ŠINE: Kosovska policija proverava 40 km pruge
Foto: Printscreen Facebook

Voz za Kosovsku Mitrovicu

(VIDEO) POSLE SNIMKA POSTAVLJANJA EKSPLOZIVA NA ŠINE: Kosovska policija proverava 40 km pruge

Crna Hronika -

PRIŠTINA - Specijalne jedinice kosovske policije proveravaju prugu na severu Kosova, posle objavljivanja snimka na kojem se vidi kako nepoznate osobe postavljaju mine uz šine i pretnju da je eksploziv namenjen vozu koji je iz Beograda krenuo ka Kosovskoj Mitrovici.

Specijalci su u kontrolu oko 40 kilometara pruge krenuli pošto im je iz Prištine prosleđen snimak na kojem se vidi kako neidentifikovane, maskirane osobe postavljaju eksploziv uz šine.

Specijalci su u kontrolu oko 40 kilometara pruge krenuli pošto im je iz Prištine prosleđen snimak na kojem se vidi kako neidentifikovane, maskirane osobe postavljaju eksploziv uz šine. Nedugo zatim, snimak je objavio i prištinski portal Indeksonlajn. Sudeći prema snimku, koji je prvobitno bio postavljen na Fejsbuk stranici "Jedna nacija" (Nje kombi), nije moguće proceniti gde je postavljen eksploziv. Pruga od Kosovske Mitrovice do administrativne granice duga je oko 40 kilometara. Voz iz Beograda krenuo je ranije danas ka Kosovskoj Mitrovici po prvi put posle 18 godina.

(KURIR TV) KOSOVA ESHTE SERB: Kosovo je Srbija i na albanskom!

Nedugo zatim, snimak je objavio i prištinski portal Indeksonlajn.Sudeći prema snimku, koji je prvobitno bio postavljen na Fejsbuk stranici "Jedna nacija" (Nje kombi), nije moguće proceniti gde je postavljen eksploziv.

Pruga od Kosovske Mitrovice do administrativne granice duga je oko 40 kilometara.Voz iz Beograda krenuo je ranije danas ka Kosovskoj Mitrovici po prvi put posle 18 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track