Vozač GSP umro za volanom kod Sajma

Nesreća

Vozač GSP umro za volanom kod Sajma

Crna Hronika -
Autobus je bio pun putnika kada je šoferu pozlilo na uglu Bulevara vojvode Mišića i Ruske. Vozač je bio dovoljno priseban da zaustavi vozilo i izbegne veću tragediju

BEOGRAD - Vožač autobusa kome je jutros pozlilo u toku vožnje u Beogradu preminuo je u Urgentnom centru.

Vozaču je pozliko oko 8.30 časova na uglu ulica Ruska i Bulevara vojvode Mišića, a Hitna pomoć je zatekla vozača bez svesti. Nesrećni čovek bio je dovoljno priseban pa je parkirao autobus tako da je izbegao tragediju.

On je prevezen u Urgentni centar na odeljenje za reanimaciju. "Nezvanično smo čuli u Urgentnom centru da je preminuo", rekla je Macura i dodala da je reč o muškarcu staro sti 45 godina.

Autobus na liniji 51 je bio pun putnika, ali je vozač bio dovoljno priseban da na vreme zaustavi vozilo čime je izbegnuta veća nesreća, posle čega se onesvestio. U Informativnoj službi GSP Beograd je saopšteno da je reč o autobusu privatnog prevoznika.

Urgentni centar potvrdio da je preminuo vozač autobusa

Vozač autobusa kome je jutros pozlilo u toku vožnje u Beogradu preminuo je u Urgentnom centru, potvrdio je portparol Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović.

Hitna pomoć je oko 8.30 časova zatekla na uglu ulica Ruska i Bulevara Vojvode Mišića vozača koji je bio bez svesti, ali je prethodno uredno parkirao autobus tako da je izbegao tragediju, izjavila je portparol te zdravstvene službe Nada Macura. Vozač, muškarac starosti 45 godina, potom je bio prevezen u Urgentni centar na odeljenje za reanimaciju, kazala je Macura.

Kako su preneli beogradski elektronski mediji, autobus na liniji 51 je bio pun putnika, ali je vozač bio dovoljno priseban da na vreme zaustavi vozilo čime je izbegnuta veća nesreća, posle čega se onesvestio. U Informativnoj službi GSP Beograd je saopšteno da je reč o autobusu privatnog prevoznika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track