KURIR TV UŽAS U LOZOVIKU KOD VELIKE PLANE: Majka i sin umrli od gladi i hladnoće
Foto: Dragana Udovičić

Pronađeni mrtvi u kući

KURIR TV UŽAS U LOZOVIKU KOD VELIKE PLANE: Majka i sin umrli od gladi i hladnoće

Crna Hronika -

SMEDEREVO - U selu Lozovik kod Velike Plane juče u popodnevnim satima pronađena su smrznuta tela Ankice T. (80) i njenog sina Žike T. (51).

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić

Sumnja se da su sin majka umrli od gladi i hladnoće. Nesrećne ljude pronašao je zet koji se zabrinuo pošto ih nije video nekoliko dana.

Smrznuta tela Ankice T. (80) i njenog sina Žike T. (51) u selu Lozovik kod Velike Plane juče u popodnevnim satima je pronašao Sreten Milivojević, zet od nesrećne starice. Milivojević je došao na poziv komšije koji mu je javio da Ankicu i njenog sina Žiku nije video već deset dana.

Ćerka smrznute starice Ankice T. (80) i rođena sestra Žike T. (51), Dragana Milivojević kaže da su pet godina nesrećna starica i sin živeli bez struje, jer nisu imali od čega da plaćaju račune. Ona dodaje da njena majka i brat nisu primali ni socijalnu pomoć, iako nisu imali nikakva primanja.

Kada je ušao u kuću, zatekao ga je strašan prizor - u sobi je video Ankicu ukočenu i umotanu u ćebe. Odmah je obavestio policiju, koja je u drugoj sobi pronašla mrtvog i njenog sina.

(J. Rafailović)

BONUS VIDEO:

(KURIR TV) POTRESNO: Bez zimske odeće i dovoljno hrane, ovako izgleda život migranata na -10!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track