Najnovije vesti

ŠOKANTNA ISPOVEST ZORANA MARJANOVIĆA: Jecina majka je sumnjala da smo MI UBICE!
Foto: Nebojša Mandić

Suprug ubijene pevačice otkriva

ŠOKANTNA ISPOVEST ZORANA MARJANOVIĆA: Jecina majka je sumnjala da smo MI UBICE!

Crna Hronika

Muž ubijene pevačice je otvorio dušu i progovorio o dešavanjima u porodici nakon ubistva.

BEOGRAD - Jedva čekam da Jelenin ubica bude uhapšen jer bi se tad otklonila strašna sumnja koja već devet meseci kao zao duh kruži iznad naše kuće - da je moja porodica učestvovala u zločinu. Nažalost, i Jecina majka, pokojna Zorica Krsmanović, imala je određenu dozu sumnje da imamo veze s ubistvom.

Ovako nastavlja svoju ispovest Zoran Marjanović, suprug Jelene Marjanović (33), koja je ubijena 2. aprila 2016. u Borči, a ubica još nije pronađen. 

Devet meseci pakla

Zoran je u jučerašnjem Kuriru otvorio dušu i otkrio da je nedavno rekao ćerki Jani da joj je majka ubijena. Međutim, Zorana i dalje, kako kaže, muči još jedna nepravda...

- Pored strašnog udarca i gubitka koji nas je snašao, ubrzo se na moju porodicu i mene obrušila sumnja da smo mi ubice. Nije prošlo ni nekoliko dana od ubistva kad je u pojedinim medijima krenula brutalna kampanja protiv nas - kaže Marjanović i dodaje:

- Devet meseci trpimo pritiske sa svih strana, označeni smo kao ubice i čudaci, sektaši. Nismo imali vremena da shvatimo šta nam se dešava kad smo već uveliko bili pod lupom javnosti. Svaki naš pokret, izlazak iz kuće. Čak su i psa Maksa povezivali s ubistvom. Sumnja u to da sam navodno ja odgovoran za ubistvo supruge pogodila me je jednako kao i njen gubitak.

Marjanović priča da mu je žao što majka ubijene pevačice nije živa i što neće čuti ko je monstrum koji je ubio njenu ćerku, jer je, kako kaže, i ona pomalo sumnjala u njegovu porodicu.

Ne znam šta je mislila

- Sećam se da je jednom prilikom na pitanje novinara da li sumnja u moju porodicu, Zorica kazala da ne zna šta se u mojoj kući dešava, iako je znala da je Jeca u našoj kući bila voljena. Shvatio sam to kao određenu sumnju, možda ne direktno u mene, ali u moju porodicu sigurno. To me je zabolelo jer je dobro znala koliko smo Jeca i ja bili vezani i da smo skoro samo mi išli kod nje dok je bila u bolnici. Gledala nas je, dolazila kod nas, ni danas ne znam šta je tačno mislila - kaže Zoran o tašti Zorici, koja je preminula 4. oktobra prošle godine.

Razočaran u medije

Zoran kaže da je posle svega razočaran u medije.
- U početku smo osećali zahvalnost prema medijima jer su nam pritrčali u pomoć kad je Jeca nestala, i to pre svega prema Kuriru, zahvaljujući kom je policija za kratko vreme izašla na teren. Imali smo poverenje u medije. U većini slučajeva to nam se kasnije obilo o glavu jer je krenula kampanja, u kojoj smo označeni kao ubice - iskren je muž ubijene pevačice.

Pitanja male Jane ocu
TATA, DA LI ĆE I MAMIN UBICA KADA BUDE UHVAĆEN OTIĆI NA NEBO?

- Verujem da se kod Jane ništa posebno nije promenilo od dana kad sam joj rekao da joj se mama nikad neće vratiti, a meni je pao jedan kamen srca. Primetio sam da je i dalje zanima kako izgledaju zlikovci i kako će ga policija uhapsiti - rekao je Zoran i dodao:- Kako bih joj objasnio ono što je interesuje, na Jutjubu sam tražio snimke raznih hapšenja i puštao joj da gleda. Verujem da je uverena da će se tako nešto desiti i zlikovcu koji joj je ubio mamu. Začudila me je kad me je pitala da li će taj zlikovac, kad bude bio uhvaćen i mrtav, i on otići na nebo. Verujem da je to iz straha da ne bude blizu njene mame, ne znam, ali u svakom slučaju objasnio sam joj, po svom verskom uverenju, da zlikovci ne idu na nebo, već na neko drugo loše mesto - priča Zoran.

 


Kad dođe vreme
KAD OTOPLI, VODIM JANU NA MAJČIN GROB

Marjanović kaže da ćerku još uvek ne može da vodi na groblje jer je mnogo hladno, ali da će to učiniti čim bude malo lepše vreme.- Objasnio sam joj da je to sad mamina večna kuća i da ćemo da kupimo veliki buket cveća i upalimo sveću. Ne želim da tamo odemo na brzinu, već da ona sve to može da vidi i shvati - kaže Zoran.

 


Šta je rekao Zoran ćerki
JANO, MAMA JE UBIJENA

* Zoran nedavno rekao Jani (5) da joj je majka ubijena
* Ispričao da je više nikad neće videti
* Objasnio da njenog ubicu traži policija
* Mamino telo je na groblju, a duša na nebu

 

EPK

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...