KRVAVI OBRAČUN KOTORSKIH KLANOVA: Ovako je Dijego Maradona pokrenuo narko-rat u Srbiji!

Kako je počeo rat

KRVAVI OBRAČUN KOTORSKIH KLANOVA: Ovako je Dijego Maradona pokrenuo narko-rat u Srbiji!

Crna Hronika -

Ubistvo Gorana Radomana dogodilo se nakon što je poznati Srbin posredovao preko čuvenog fudbalera da Radoman bude pušten iz zatvora na Kubi

BEOGRAD - Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona posredovao je, na intervenciju poznatog srpskog biznismena, u oslobađanju člana kriminalnog klana iz Kotora Gorana Radomana (37), koji je bio uhapšen na Kubi, saznaje Kurir.Nekoliko meseci kasnije Radoman je ubijen u Beogradu, i to je bio početak krvavog sukoba Kotorana koji do danas traje u Srbiji i Crnoj Gori!- Radoman je krajem 2014. godine neko vreme boravio na Kubi. Tamo je uhapšen zbog saobraćajnog prekršaja. Pomenuti poznati Srbin je preko svog dobrog prijatelja Maradone posredovao da Radoman bude pušten iz pritvora, a intervencija je išla čak i do Fidela Kastra - kaže izvor Kurira upućen u istragu i dodaje:Krađa droge u Španiji- U isto vreme deo kotorske ekipe organizovao je krađu 200 kilograma kokaina. Deo kriminalne grupe iz Kotora drogu je sklonio u Goranov stan u Valensiji. Kada je on izašao iz pritvora i vratio se u Španiju, droga je navodno nestala, i tada su članovi klana posumnjali da je Radoman prodao kokain i novac zadržao za sebe.Upravo zbog ove preprodaje droge, navodno, oni su organizovali njegovu likvidaciju u Beogradu.- Smatrali su da ih je prevario i da je počeo da radi za drugu ekipu. Klan se tada praktično i podelio na „škaljarce“ i „kavače“, a sukob unutar klana je Radoman prvi platio glavom - dodaje on.

Prva žrtva... Goran Radoman
Prva žrtva... Goran Radoman

Ubijen u garaži

Posle nestanka tovara od 200 kilograma kokaina u Valensiji i povratka sa Kube, Goran Radoman se preselio u Beograd. Navodno, bio je uplašen za svoju bezbednost i bezbednost svoje porodice. U sačekuši u garaži u zgradi u kojoj je živeo na Novom Beogradu 20. februara 2015. ubica je uspeo da se prišunja Radomanu dok je parkirao blindirani BMW. U trenutku kad je krenuo ka liftu, egzekutor je ispalio nekoliko hitaca u njega.- Ubistvom Radomana počeo je čitav niz likvidacija između pripadnika dva zaraćena klana - zaključuje naš sagovornik.

Uticajni prijateljiBIZNISMEN ISKORISTIO SVOJE VEZEUspešni srpski biznismen nije bio prijatelj ubijenog Radomana, ali su imali mnogo zajedničkih prijatelja.- Znali su da je uticajan i da može da pomogne Radomanu da ne bude zadržan u pritvoru zbog sitnog prekršaja. Ubedili su ga da iskoristi svoje kontakte jer je priznat i u svetu. Tako im je uspelo da prijatelja lako izvuku na slobodu - otkriva naš sagovornik. On objašnjava da ovaj biznismen ne krije da među prijateljima ima ljude iz kotorskih klanova.

Bonus video

RANJEN NOVOSADSKI SKOLE: Otvorena raflana paljba iz zasede

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track