(ŠOK SNIMAK) ŽANDARMA KRVNIČKI TUKU U NOVOM SADU, A ONDA PUCANJ: Jednim potezom spasava sebe i ženu!

Uhapšeni napadači iz Novog Sada

(ŠOK SNIMAK) ŽANDARMA KRVNIČKI TUKU U NOVOM SADU, A ONDA PUCANJ: Jednim potezom spasava sebe i ženu!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Zbog pokušaja ubistva i krvničkog prebijanja žandarma Borisa J. (33), novosadska policija uhapsila je dva muškarca.

Oni se sumnjiče da su fizički napali žandarma B.J. (33) i njegovu ženu, i naneli im teške telesne povrede, saopštio je MUP Srbije. Uhapšeni I. P. (35) iz Odžaka, i N.Ć. (32) iz Novog Sada, sumnjiče se za krivično delo ubistvo u pokušaju i teška telesna povreda!

U GORNJEM LEVOM UGLU VIDI SE KAKO NAPADAČI KRVNIČKI TUKU ŽANDARMA I SUPRUGU

"Oni su osumnjičeni da su 25. januara, verbalno a zatim i fizički napali B.J., pripadnika novosadskog Odreda žandarmerije i njegovu suprugu i naneli im teške telesne povrede", piše u saopštenju MUP. Dodaje se da je, tokom sukoba, iz službenog pištolja ispaljen hitac kojim je B.J. ranjen u šaku.Osumnjičenima je po odobrenju javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova a posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

Žandarm operativac Boris J. je pretrpeo krvničko batinanje, i pravim čudom ostao živ. Napad i ranjavanje dogodili su se u noći između utorka i srede u Kisačkoj ulici u Novom Sadu. Boris je dobio prostrelnu ranu šake, a lekari Klinike za ortopediju Kliničkog centra Vojvodine bore se da mu sačuvaju prst.

Žandarm je sa suprugom, oko 22 sata, otišao kod kumova na večeru u Kisačku ulicu i pred zgradom video dvojicu muškaraca u parkiranom automobilu. Kada se vraćao, 2 sata posle ponoći, dvojica muškaraca izašla su iz vozila i počela da mu dovikuju: "Šta je bilo? Ima li nekih problema?"...Tada su izašli iz kola i krenuli ka Borisu. On je izvadio službenu legitimaciju, ali to je još više razbesnelo napadače, koji su počeli da ga batinaju.Tek kada se čula pucnjava, komšije su pozvale policiju koja je brzo izašla na lice mesta. Borisu J. su u Urgentnom centru konstatovane teške telesne povrede, a njegovoj supruzi dijagnostikovan je prelom ruke i povreda stopala, kao i brojne modrice, a hrabrom policajcu, uz brojne podlive, i prostrelna rana šake. Metak je pokidao tetive i ligamente šake, a lekari se i dalje bore da mu sačuvaju prst.

U jednom momentu uspeva da obori jednog od napadača, što je po svemu sudeći spasilo život njemu i supruzi.

Pogledajte bonus video: (KURIR TV) NOVA MAKLJAŽA: Opet se potukli srednjoškolci u Zaječaru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track