NOVI DETALJI KRVAVOG SUKOBA NA TERAZIJAMA: Ranjavanju Vavića prethodila masovna tuča
Foto: Beta Emil Vas I Printscreen Facebook

Divljaštvo

NOVI DETALJI KRVAVOG SUKOBA NA TERAZIJAMA: Ranjavanju Vavića prethodila masovna tuča

Crna Hronika -

BEOGRAD - Haos na ulucama Beograda se nastavlja, a kako Kurir saznaje, sinoćnjoj pucnjavi i ranjavanju dvojice mladića je prethodila brutalna tuča u strogom centru grada.

Kako Kurir saznaje, najpre je u jednom poznatom prestoničkom klubu izbila masovna tuča, gde je sukob oko 60 gostiju napravio potpuni haos.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Posle toga, obračun se nastavio i na ulici na Terazijama, u strogom centru grada, kada je došlo i do pucnjave, u kojoj su ranjeni Miloš N. (27) i Nikola Vavić (26), mlađi brat vođe navijača partizana Aleksandra Vavića.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da su dve osobe uhapšene zbog krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju.

Policija je posle pucnjave uhapsila dvojicu mladića, Lazara V. (26) i Nemanju A. (18).

Foto Printscreen Kurir TV
Foto Printscreen Kurir TV

Kako je saopštio MUP, tokom hapšenja osumnjičenih, jedan od napadača koji je tokom bežanja bacio pištolj, uhapšen je bio nedalko od mesta gde se dogodila pucnjava i ranjavanje.

Nikola Vavić jedan je od trojice braće Vavić. Ranije je osuđen na tri i po godine zbog prodaje droge i držanja oružja. Amnestiran je 2012. godine, a potom osumnjičen za pokušaj ubistva člana obezbeđenja Roberta Radojčića na splavu "Blejvoč" 2014. godine. Za taj slučaj je oslobođen pravosnažnom presudom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track