OPOMENA ZA VOĐU NAVIJAČA: Nikola Vavić izrešetan po nogama!

Huliganski obračun u Bezistanu

OPOMENA ZA VOĐU NAVIJAČA: Nikola Vavić izrešetan po nogama!

Crna Hronika -

Tuča dve grupe mladića rezultirala je pucnjavom i ranjavanjem Nikole Vavića (27) i Miloša N. (28), dok je napadač ubrzo uhapšen u blizini mesta obračuna

BEOGRAD - Nikola Vavić (27), brat Aleksandra Vavića, vođe navijačke grupe Alkatraz, ranjen je preksinoć na Terazijama nakon što je izazvao tuču s mladićima koji su navodno navijači Crvene zvezde, nezvanično saznaje Kurir.Osim Vavića, u vatrenom obračunu navijača ranjen je i njegov prijatelj Miloš N. (28), a obojica su privatnim automobilom prebačeni u jednu beogradsku bolnicu.Kako saznajemo, policija je nakon tuče i pucnjave uhapsila Nemanju A. (31) i Lazara V. (28).

Navijački sukob

- U prolazu Bezistan, koji spaja Terazije i Trg Nikole Pašića, u nedelju oko 3.30 sati izbila je masovna tuča. U tuči su navodno učestvovali, s jedne strane, Nikola Vavić, Miloš N. i njihova ekipa, a s druge strane bili su Nemanja A. i Lazar V. sa svojom ekipom. Sumnja se da je u pitanju navijački obračun jer je poznato da je Vavić pristalica navijačke grupe Partizana, dok se uhapšeni dovode u vezu s Crvenom zvezdom - kaže Kurirov izvor iz istrage.
Promenio iskaz... Robert Radojčić
Promenio iskaz... Robert Radojčić

Prema našim nezvaničnim saznanjima, na Vavića je pucao Lazar V., dok je njegov drug Nemanja A. samo učestvovao u opštoj tuči.

Tragovi krvi... Vaviću krvarile noge
Tragovi krvi... Vaviću krvarile noge

Snimak pucnjave

HronologijaVAVIĆEVI IZGREDI2012 - Dok je služio troipogodišnju kaznu zbog prodaje narkotika i držanja oružja, stražari KPZ u Valjevu kod Vavića su našli mobilni telefon. On je tada ispričao da je telefon dobio od jedne stražarke za 500 evra.2014 - Bio je optužen da je u noći između 30. i 31. maja 2014, nakon svađe sa obezbeđenjem splava „Blejvoč“, potegao pištolj i teško ranio Roberta Radoičića (27), šefa obezbeđenja. Radoičić je na suđenju povukao izjavu i Vavić je posle toga oslobođen.2016 - Vavić je u julu prošle godine priveden nakon što ga je policija posle jurnjave automobilima i prave filmske potere beogradskim ulicama pronašla sakrivenog u žbunu. Drama je počela kad je patrola saobraćajne policije pokušala da zaustavi „audi“ za čijim volanom je bio Nikola Vavić. Međutim, on nije hteo da se zaustavi na znak saobraćajca, već se dao u beg. U punoj brzini prošao je kroz nekoliko crvenih svetala na semaforu, da bi se na kraju zaustavio u Zvezdarskoj šumi. Izašao je iz kola i sakrio se u žbunju. Protiv njega je tada podneta prijava za nasilničku vožnju.

ObračuniU SUKOBU S JANIČARIMASukob na splavu „Blejvoč“ iz 2014. godine, kad se Vavić posvađao sa šefom obezbeđenja splava Radoičićem, navodno su izazvali pripadnici navijačke grupe Janičari. pripadnici iste grupe su i u decembru 2013. napali braću Vavić. Oni su tada upali u kafić „Holivud“ na Karaburmi, čiji je vlasnik Aleksandar Vavić, Nikolin rođeni brat.

J. S. - M. I. - J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track