GROBAR KOJI JE IZGUBIO LEŠ SE NE SMIRUJE: Sestri pokojnika tražio da ga vadi iz ZATVORA!
Foto: Marina Lopičić

LUDAK

GROBAR KOJI JE IZGUBIO LEŠ SE NE SMIRUJE: Sestri pokojnika tražio da ga vadi iz ZATVORA!

Crna Hronika -

Slobodan Š. iz Ostružnice, koji je prekjuče doneo prazan sanduk na sahranu, molio je sestru pokojnika da mu plati kaznu da bi izašao iz pritvora

BEOGRAD - Nazvala sam Slobodana sinoć, a on mi je rekao: „Branka, dođi u policijsku stanicu i donesi 5.000 evra da me puste!“ Pitala sam ga da li je normalan, da li vidi šta nam je uradio i kako nas je obrukao - ovim rečima počinje svoju ispovest Branka Atlija, sestra Nenada Lazarevića, čije je telo zagubio pogrebnik Slobodan Š.Uznemirena žena objašnjava da je, kako ne živi u Srbiji, poverovala u priču Slobodana Š. da je on pogrebnik i da će joj pomoći oko organizacije bratovljeve sahrane jer su bliski prijatelji.Družio se s pokojnikom- Ispalo je da me je slagao i prevario! Tog čoveka sam videla samo jednom, pre petnaestak godina, dok je držao radnju s pogrebnom opremom u kući mog brata. Međutim, nije mi poznato kad su se ponovo združili i postali tako dobri prijatelji - kaže Branka.

PIJANI POGREBNIK IZGUBIO LEŠ U BEOGRADU: Na sahranu doneo prazan sanduk!Kako je čula, prošlog ponedeljka, pre smrti, njen brat je bio u kafani upravo s pogrebnikom Slobodanom.- On ga je pozvao na piće, kažu ljudi da su se tamo napili i da je moj brat otišao kući. Slobodan mu je oko 23 sata lupao na vrata, a kako nije otvarao, pozvao je policiju. Sumnjivo mi je što Nenadovi drugovi kažu da su oni narednog jutra potpisivali ugovor o kupoprodaji placa - navodi naša sagovornica.Ona tvrdi da je njen brat prodavao placeve i njive jer je želeo da renovira kuću.- Nenad je 10 godina bio bez posla, slala sam mu novac iz inostranstva, pomagala njega i pokojnu majku, čak sam i ženu plaćala da o njima brine. Moj brat je hteo da deo novca od prodaje stavi u banku, da ima od čega da živi, malo i on da uživa. Ne znam šta da mislim, da li je Slobodan hteo da ga prevari - očajna je Branka Atlija.Telo u mrtvačniciKako smo saznali od pokojnikovih prijatelja, Slobodan nije ni najavio preuzimanje Nenadovog tela iz mrtvačnice.Lazarevićeve komšije kažu da su angažovali drugu pogrebnu agenciju kako bi konačno organizovali sahranu.- Oni su kontaktirali s mrtvačnicom u Deligradskoj ulici, gde im je rečeno da Slobodan uopšte nije najavio podizanje Nenadovog tela - pričaju komšije.J. I. - M. I.

Grobar i pokojnikNUDIO UGOVOR O IZDRŽAVANJUSlobodan Š. i Nenad Lazarević upoznali su se pre 20 godina, a nedavno su, kako su potvrdili rođaci, planirali da potpišu ugovor o doživotnom izdržavanju. Nenad je tako trebalo da ostavi kuću Slobodanu nakon smrti, ali je preminuo pre potpisivanja ugovora. Slobodan Š. juče nije hteo da komentariše događaje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track