UHAPŠEN SESTRIĆ DARE BUBAMARE: Brata ubijenog Filipa privela policija!
Foto: Dragan Kadić

Stefan Vilotijević izazvao policajce na tuču

UHAPŠEN SESTRIĆ DARE BUBAMARE: Brata ubijenog Filipa privela policija!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Stefan Vilotijević (21) iz Novog Sada, sestrić pevačice Dare Bubamare uhapšen je zbog sumnje da je u ulici Đorđa Magaraševića, ometao policijske službenike u kontroli vozila, te da je jednog od policajaca izazivao na tuču.

Kako saznajemo, Vilotijević je bio ispred parkiranih kola, kada su policajci hteli da izvrše kontrolu nekog vozila, koji nije njegov. On se umešao, ne dajući policajcima da rade svoj posao, već ih pozivao na tuču.

Stevanu je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, u zakonskom roku.

Da podsetimo, radi se o rođenom bratu Filipa Vilotijevića Kićuna, koji je izrešetan u sačekuši kod Aleksandrovih salaša na Paliću 2015. kada se nalazio u BMW X6 s prijateljem Alenom Kurinom (25).

Stefan je i sin Kićuna Vilotijevića, koji je 1999. godine izrešetan u Ulici Narodnog fronta, ispred novosadskog kafića „Kaskada“, a to ubistvo smatra se najspektakularnijim u ovom gradu.

Kićun je važio za jednog od vođa crnogorskog kriminalnog klana u Novom Sadu, a njegova porodica bila je u sukobu s nikšićkom familijom Radulović još od osamdesetih. Njegovo ubistvo ni danas nije rasvetljeno.

S. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZBOG OVAKVIH SE GINE: Dara Bubamara divljala noću 224 na sat! FANOVI ŠOKIRANI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja