VENČAO GA, KRSTIO MU DECU, A ONDA SU SE POSVAĐALI: Evo kako je počeo konflikt KARATISTE SA KUMOM!
Foto: Privatna Arhiva

VENČAO GA, KRSTIO MU DECU, A ONDA SU SE POSVAĐALI: Evo kako je počeo konflikt KARATISTE SA KUMOM!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Vođa navijača Partizana Veljko Belivuk (32) zvani Velja Nevolja, koji je uhapšen zbog sumnje da je 30. januara iz "škorpiona" ubio Vlastimira Miloševića (34), na saslušanju je tvrdio da nema nikakve veze sa zločinom. Takođe, policija proverava i kakvu ulogu u zločinu ima Miloševićev kum M.M. (27), koji ga je venčao i krstio mu decu.

Naime, njih dvojica su se pre oko godinu dana sukobili jer je Milošević, koji ga je uveo u poslove obezbeđenja, otkrio da ga potkrada... M.M. je od tada blizak sa Belivukom i sumnja se da je on " tipovao" zločin proveravaju se informacije da je on skovao plan i slagao Belivuka da je Milošević blizak sa " škaljarskom grupom" i da je umešan u ubistvo Saleta Mutavog.

Bili nerazdvojni... Nevolja i ubijeni Aleksandar Stanković
Bili nerazdvojni... Nevolja i ubijeni Aleksandar Stanković

Navodno, M.M. je velji pričao o tome kako sa ovim klanom priprema i njegovu likvidaciju.

VAZURA MI JE ALIBI, NISAM UBIO KARATISTU: Velja Nevolja saslušavan satima

- Lagao ga je da ima informaciju da je karatista uzeo veliki novac od Crnogoraca i da je pitanje dana kada će ga ubiti. Noć uoči ubistva rekao mu je: „Što ne rokneš Vlastu, što si pi*ka, što ga se plašiš?“, i već ujutru Vlastimir je bio mrtav - kaže izvor Kurira.

OVAKO JE BELIVUK PAO ZBOG LIKVIDACIJE KARATISTE Snimile ga kamere, a policija ovde pronašla ŠKORPION

- Prikupljeni dokazi nisu dovoljni da potkrepe sumnje policije i tužilaštva da je naš branjenik bio na mestu zločina. Imamo čvrste dokaze da je u to vreme bio kod kuće, što mogu da potvrde i svedoci koje smo predložili - rekli su za Kurir advokati Belivuka, Vladan Vukčević i Vladimir Lučić. Oni se pitaju zašto je Belivuku ponuđen poligraf ako policija ima čvrste dokaze. Njemu je određen pritvor do 30 dana.

BONUS VIDEO:

Šta je odalo Belivuka?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja