VELJA I UBIJENI VLASTA ZARATILI ZBOG STIVENA SIGALA Otkrivamo nove detalje zločina!
Foto: AP, Privatna Arhiva, Zorana Jevtić

EKSKLUZIVNO!

VELJA I UBIJENI VLASTA ZARATILI ZBOG STIVENA SIGALA Otkrivamo nove detalje zločina!

Crna Hronika -

Rat Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja (32), i ubijenog karatiste Vlastimira Miloševića (34) počeo je tokom posete Stivena Sigala Beogradu, otkriva KURIR!

BEOGRAD - Vođa navijača Partizana Veljko Belivuk (32), zvani Velja Nevolja, koji se sumnjiči da učestvovao u ubistvu karatiste Vlastimira Miloševića (34), otkrio je posle hapšenja da je prilikom posete Stivena Sigala Beogradu 2014. došlo do sukoba obezbeđenja čuvenog glumca, u kom je bio i pokojni Vlastimir, i obezbeđenja splava na kom je on radio.- Veljko je ispričao da su 2014. on i Milošević, zbog čijeg mu ubistva preti 40 godina zatvora, imali jednu napetu situaciju, pošto se Sigalovo obezbeđenje sukobilo s njegovim kolegama. Te večeri, kako je naveo, nije radio, ali je sutradan pregledao snimak kamera i video da je Vlastimir zapravo smirivao situaciju i da nije učestvovao u incidentu - otkriva dobro obavešteni izvor Kurira.Negirao zločinBelivuk, koji tvrdi da nema nikakve veze sa zločinom i da ne zna kako se njegov DNK trag našao u automobilu koji je korišćen u likvidaciji, navodno je ispričao i da je poslednji put za Miloševića čuo pre oko godinu dana, kada je on telefonom razgovarao sa njegovim pokojnim prijateljem Aleksandrom Stankovićem, poznatijim kao Sale Mutavi.- Nisam to uradio, nisam kriv - ponavljao je navodno Belivuk na saslušanju, a kako je Kurir pisao, tvrdio je da je u vreme zločina spavao kod kuće, kao i da je potom otišao na sastanak s generalnim direktorom Partizana Milošem Vazurom.Vazura juče nije želeo da kaže da li je tačno ono što je Belivuk ispričao na saslušanju.- Ne znam šta je rekao i ne komentarišem - rekao je on. Belivuk je inače objasnio da je zaposlen u klubu, na prodaji karata, i da je često odlazio na stadion jer je tamo „zarađivao platu“.Inače, kako dobro upućen izvor Kurira navodi, policija i dalje traga za njegovim pomagačima jer se sumnja da je u zločinu učestvovala najmanje još jedna osoba.Stavio druge tablice- Prikupljaju se dokazi o ulozi i eventualnoj umešanosti M. M. (27), kuma pokojnog karatiste, u likvidaciju - dodaje on. Kako navodi, prema dosada prikupljenim informacijama, Velja Nevolja je sa nekoliko nepoznatih osoba skinuo tablice sa „škode“ u kojoj ga je policija zatekla i legitimisala ispred zgrade pokojnog, stavio ih na „mazdu“ i došao pred zgradu u kojoj je pokojni živeo sa ženom i decom. Kada je Milošević izašao da zagreje automobil da bi sina odvezao na trening, zapucao je na njega.

NezvaničnoKum pokušao da pobegne iz Srbije? Prema još nepotvrđenim informacijama, M. M, kum Vlastimira Miloševića, navodno je danas pokušao da napusti Srbiju, ali je, navode naši izvori, vraćen i „preporučeno mu je“ da neko vreme ne napušta zemlju.

Letos ga pretukli navijačiRAZBILI MU GLAVUVlastimir Milošević letos je završio u bolnici.- Umeo je da reaguje impulsivno i te večeri je čuo da ga prozivaju da je pi*ka, pa je sam, goloruk, otišao do splava i pitao da li hoće da se tuku „jedan po jedan ili svi odjednom“. Nasrnuli su na njega i razbili mu glavu - priča sagovornik Kurira.

Šokantno

MAGAZIN STARS OTKRIVA: Merima Njegomir nije volela bračni život!

“Merima me je varala, poslednji sam saznao za to!”

U današnjem magazinu Stars pročitajte šokantnu ispovest Njegomir Milana, bivšeg muža pevačice Merime, u kojoj otkriva sve detalje o njenom neverstvu.

Svake srede čekaju vas ekskluzivne vesti u najtiražnijem magazinu o poznatima!

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track