BELIVUK: IMAM DOKAZE DA NISAM UBIO KARATISTU Moj dolazak i odlazak snimilo je 5 kamera!
Foto: Zorana Jevtić

Tvrdi da ima alibi

BELIVUK: IMAM DOKAZE DA NISAM UBIO KARATISTU Moj dolazak i odlazak snimilo je 5 kamera!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Veljko Belivuk (32) zvani Velja Nevolja, uhapšeni navijač Partizana koji se tereti za ubistvo karatiste Vlastimira Miloševića (33), na saslušanju je tvrdio da je „prespavao likvidaciju i da za to ima čvrst alibi“.

- Tog jutra sam ustao oko 10 ili 10.30, koliko se sećam. Istuširao sam se i spremio, pa otišao na stadion Partizana da se nađem sa nekim ljudima, među kojima je bio i Miloš Vazura. Moj odlazak i povratak je zabeležilo pet kamera u zgradi na Zvezdari - mirno je rekao Belivuk tužiocu i tvrdio da DNK tragovi nađeni na dva automobila nisu njegovi.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

- Tužilac tvrdi da su tragovi Belivukovog DNK nađeni na automobilu “fijat” parkiranom u susednoj ulici, blizu mesta zločina, na kojem su bile stavljene lažne tablice. Belivuk to negira, kao i to da su njegovi tragovi nađeni i na drugom vozilu, koji se nalazio u blizini - navodi sagovornik blizak istrazi.

Šta je odalo Belivuka?

Kako saznajemo, uhapšeni navijač odbio je da se podvrgne poligrafskom testiranju. „Da li će to biti dokaz na sudu?!”, upitao je on tužioca, a kada je dobio negativan odgovor, kratko je rekao: „Onda nema svrhe da idem na poligraf.“

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Tužilaštvo tereti Belivuka da je ispalio 16 hitaca iz pištolja „škorpion”, koji nije nađen, a svi tragovi DNK su poslati na veštačenje jer Belivukova odbrana tvrdi da nisu njegovi.

Advokat: Vazura nam nije bitan

Advokat Vladan Vukčević kaže da oni neće pozivati Miloša Vazura za svedoka.

„On nama nije ključan svedok, ali ako ga sud pozove, mi se nećemo protiviti“, kaže Vukčević.

(Alo/D. Ć / J. P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track