HOROR NA PUTU KOD MLADENOVCA: Poginuli muž i žena
Foto: Marina Lopičić

Teška saobraćajka

HOROR NA PUTU KOD MLADENOVCA: Poginuli muž i žena

Crna Hronika -

Slobodan i Leposava Jeremić stradali, a pet osoba povređeno u sudaru pet automobila kod izlaza sa auto-puta u Malom Požarevcu

MLADENOVAC - Slobodan Jeremić (75) i njegova supruga Leposava (73) poginuli su, a pet osoba povređeno je u lančanom sudaru kod izlaza sa auto-puta u Malom Požarevcu ka Mladenovcu. U udesu je učestvovalo pet automobila, a tačan uzrok nesreće nije poznat. Nesreća se dogodila juče oko 11 časova.Vatrogasci sekli lim- U smeru ka Mladenovcu kretao se kamion, a za njim je išla kolona automobila. Jedan auto krenuo je u preticanje, a za njim su pošli „ford fijesta“, „fijat punto“, „škoda“ i „sitroen“. Međutim, iz suprotnog smera se kretao „folksvagen pasat“, koji je zakačio kamion da bi propustio ova vozila. „Pasat“ je počeo nekontrolisano da se okreće po putu, a vozila su se slupala između sebe pokušavajući da ga izbegnu - objašnjava naš izvor.Nesrećni supružnici nalazili su se u „fordu“ sa još jednim putnikom, a auto je od siline udarca odleteo na bankinu.- Slobodan je izleteo iz automobila i upao maltene u dvorište koje se nalazi pored puta, dok je Leposava ostala u kolima. Oboje su odmah preminuli - priča naš sagovornik.

Užas... Delovi automobila razbacani po putu
Užas... Delovi automobila razbacani po putu

Odletela u jarak

- Da bi oslobodili petoro povređenih iz nekoliko automobila, morali su da intervenišu i vatrogasci. Putnici se nalaze na dijagnostici, a zasad je izvesno da će jedna osoba biti hospitalizovana - kaže Kurirov izvor.Na mestu nesreće delovi kola bili su razbacani po putu.- Marija L., koja je upravljala „sitroenom“, ispričala je da je držala odstojanje, ali da se „pasat“ odjednom stvorio ispred nje i počeo nekontrolisano da se okreće. Ona je rekla da je pokušala da ga izbegne, ali ju je zakačio, pa je odletela u jarak i ispreturala se - dodaje naš izvor.Rajko S., vozač kamiona u koji je udario „pasat“, kaže da je u retrovizoru video da se kola okreću.- Nisam video kako su se druga kola sudarila, odjednom su letela po celom putu - kazao je Rajko S.

Kamiondžija spasao putnikaIZVUKAO SAM GA I POLIO VODOMMuškarca iz „pasata“ izvukao je kamiondžija Dalibor Mitić, koji se zatekao na mestu nesreće.- Vozio sam kamion u pravcu Mladenovca kad sam video udes. Izvukao sam čoveka kroz prozor, našao sam flašicu vode i umio ga. Tada je došla Hitna pomoć i prevezla ga u Urgentni centar - rekao je za Kurir Dalibor Mitić.

Jelena Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track