HOROR U VELIKOJ KRSNI: Zet mi je držao ćerku u zamrzivaču!
Foto: Aleksandar Jovanović

Istraga

HOROR U VELIKOJ KRSNI: Zet mi je držao ćerku u zamrzivaču!

Crna Hronika -

Majka Marine Mijajlović (36), čiji je leš pronađen u kanalu u Velikoj Krsni, tvrdi da joj je ćerku ubio njen suprug Miroslav M., koji je prijavio nestanak pre dvadeset dana

On je ubio moje dete. Davao joj je alkohol i lekove i ubio je. Dvadeset dana ju je držao u zamrzivaču i posle je bacio, i to golu, vikala je na sav glas Mara Mijajlović, majka Marine Mijajlović (36), čije je telo pronađeno u kanalu u petak oko 16 sati u Velikoj Krsni kod Mladenovca.Na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja, ali njeni roditelji sumnjaju da je Marinu ubio njen suprug Miroslav M., inače policajac u penziji. Ona je, kako tvrde njeni roditelji, bila bolesna.- Marina je imala epilepsiju. Miroslav je od nje dosta stariji, ali je njenu pažnju privukao alkoholom, pa su se venčali. Bila je s njim zato što mi nismo bili u mogućnosti da joj kupujemo lekove, a on je mogao. Samo što joj je lekove davao s alkoholom - tvrdi Marinina majka.

Zapečaćena... Kuća u kojoj je živela Marina sa suprugom
Zapečaćena... Kuća u kojoj je živela Marina sa suprugom

Ona tvrdi da joj je ćerka u braku trpela nasilje.- Maltretirao ju je, a priča se da je zločin počinio još pre 20 dana i da ju je držao u zamrzivaču, pa je posle golu bacio u kanal - kaže Mijajlovićka.Kako nezvanično saznajemo, Miroslav M. je u petak bio priveden, ali je iste večeri pušten kući. Međutim, juče su ga, kako saznajemo, tražili inspektori, ali ga nisu našli na adresi na kojoj je živeo s Marinom.

Policijska traka... Kanal u kojem je pronađen Marinin leš
Policijska traka... Kanal u kojem je pronađen Marinin leš

Komšije kažu da ga nisu videle, kao ni njegov automobil „mercedes“.- Marina je tu od septembra i ono što sam mogao da primetim jeste da su često izlazili uveče i kasno noću se vraćali. Znam da su oboje pili, a što se tiče Marine sumnjam da bih je prepoznao da sam je video - priča komšija Miroslav Dabić.On dodaje da mu se Miroslav žalio da je Marina nestala, ali i da je pre toga htela da ga napusti.

Žrtva... Marina Mijajlović
Žrtva... Marina Mijajlović

Pod opsadom... Istražitelji juče u Velikoj Krsni
Pod opsadom... Istražitelji juče u Velikoj Krsni

Rođaci tvrdeMIROSLAV TO NIJE URADIO, SMEŠTAJU MU MARININI RODITELJIRođaci Miroslava M. za naš list juče su rekli da on nema veze s ubistvom i da ne zna kako je Marinino telo završilo u kanalu.- On to nije uradio, Marinini roditelji žele da mu nameste ubistvo. Na njenom telu nema tragova ubistva i sigurno je prirodna smrt. Niko od nas ne zna kako je njeno telo završilo tamo - rekli su Miroslavljevi rođaci, koji nisu želeli da im objavljujemo ime.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Počelo suđenje ubici male Anđeline u Zaječaru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track