HOROR U KRUŠEVCU: Oteo bivšu devojku, pa je zaključao u stan i mučio 30 sati
Foto: Shutterstock

Osumnjičeni nasrnuo i na policajca

HOROR U KRUŠEVCU: Oteo bivšu devojku, pa je zaključao u stan i mučio 30 sati

Crna Hronika -

KRUŠEVAC - Aleksandar S. (35) iz Trstenika kod Kruševca za vikend je oteo svoju devojku E. S. jer više nije htela da se zabavlja sa njim i zaključao je u svom stanu.

Nesrećna žena oslobođena je nakon 30 sati drame, a nasilniku je određeno zadržavanje. U krivičnoj prijavi E. S. navodi da ju je dečko Aleksandar zaključao i tukao u stanu jer više nije želela da bude u vezi s njim.

Ona je u jednom trenutku uspela da se domogne telefona i pozove policiju.

- Inspektori su je zatekli uplakanu i sa modricama po telu. Nesrećna devojka je odmah ispričala da ju je dečko zaključao u stanu i da ju je mučio. Dok je pričala policajcima šta joj se sve dogodilo, nasilnik joj je pretio da će „zažaliti zbog svega što mu je uradila“. On je priveden i odmah mu je određeno zadržavanje - objašnjava sagovornik blizak ovom slučaju.

Devojka je upućena na lekarski pregled.

- Ona je rekla da je preživela psihičku i fizičku torturu, ali da nije silovana. Ona je ispričala da ju je u svoj stan uveo i zaključao u subotu u 22 sata i da ga je od tada, pa narednih 30 sati, molila da je pusti. Međutim, svaki put kada bi jače zaplakala, on bi je udario - dodaje izvor.

S druge strane, uhapšeni nasilnik se navodno pravdao policiji da je „hteo samo malo da je zaplaši”, ali da nije hteo da je povredi, već da je ubedi da mu se vrati.

Policajci u Trsteniku uhapsili su ga zbog sumnje da je izvršio krivična dela protivpravno lišenje slobode, laka telesna povreda i sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

(Alo)

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track