EKSKLUZIVNO ISPOVEST DEČKA GOCE BOŽINOVSKE! ŽABAC POSLE 5 GODINA: Ne znam ko mi je probio LOBANJU!

Nebojša Tubić prevario smrt

EKSKLUZIVNO ISPOVEST DEČKA GOCE BOŽINOVSKE! ŽABAC POSLE 5 GODINA: Ne znam ko mi je probio LOBANJU!

Crna Hronika -

Kontroverznog Novosađanina pogodio je u glavu, navodno, rikošetirani metak iz automatske puške dok je u bašti kafića „Aleksandar“ sedeo za stolom s prijateljima

BEOGRAD - Za pet godina, koliko je prošlo otkako sam upucan, niko iz policije i tužilaštva nije me pozvao i ispitivao o tom događaju.Ni dan-danas ne znam ko me je umalo ubio. Jedino što mi je rečeno jeste da metak navodno nije bio namenjen meni i da mogu mirno da spavam. Načuo sam da je taj što je pucao sada mrtav, ali zvaničnu potvrdu nikada nisam dobio.

U ŽAPCA PUCAO PROFESIONALACOvim rečima započeo je razgovor za Kurir Nebojša Tubić zvani Žabac, kontroverzni Novosađanin i bivši dečko pevačice Goce Božinovske, koji je početkom maja 2012. teško povređen kad je nepoznati napadač pucao u piceriju u Novom Sadu u kojoj je sedeo s prijateljima. Tubiću je tada jedan metak, koji je ispaljen iz automatske puške „hekler“, prošao kroz glavu.Rikošet- Rekli su mi da je napadač hteo da zastraši neke biznismene s kojima sam bio u društvu. U tom trenutku u bašti je bilo 40 ljudi i niko osim mene nije povređen - objasnio je Tubić.On nije želeo da pominje imena prijatelja s kojima je sedeo, ali kako smo ranije objavljivali, s njim su tada bili Bojan Matijević, sin vlasnika mesare „Matijević“, Darko Ćorović, vlasnik obuće „Metro“, i Aleksandar Gajić.

Operacija na Tajlandu... Tubiću ugrađeni implantati u lobanju
Operacija na Tajlandu... Tubiću ugrađeni implantati u lobanju

Nakon ranjavanja usledio je višemesečni oporavak.- Doktor mi je rekao da je prošao tako da nije oštetio nijednu vitalnu funkciju i da ga ni on sam ne bi tako precizno izvadio. Bio je to rikošet, metak je probio čeonu kost i prošao kroz mozak, a pošto je rđav, na moždanoj opni je ostavio prljavštinu koja je dovela do teške upale mozga, te su me proglasili mrtvim - priča Tubić i dodaje da tu nije bio kraj njegovim mukama.- Posle toga sam bio u Bangkoku, tamo sam imao operaciju na glavi. Tamo su mi ugradili dve trećine plastike koja srasta s mojim kostima lobanje. I ta operacija je trajala pet sati, ali su mi pomogli - kaže sagovornik Kurira.Stalno je tužanOn dodaje i da posle pet godina oseća posledice jer je mnogo emotivniji nego što je bio ranije.- Kako su mi rekli, poremećen mi je centar za emocije i stalno sam tužan. Sve što vidim vidim trostruko loše i lako zaplačem. Ponekad mi bude dosta svega i pitam se zašto sam uopšte preživeo - zaključuje Tubić, koji se nedavno vratio iz Tajlanda.

KontroverzeKO JE ŽABACU javnosti je poznat kao kontroverzni biznismen, ali i dečko pevačice Goce Božinovske. Označavali su ga kao poslednjeg preživelog veterana novosadske sive zone iz devedesetih. Svojevremeno su ga dovodili u vezu s pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom, Miletom Jerkovićem.

J. R. - Lj. S. - S. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 06.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track