OSVETA: Toma Hekler upucan u međunožje zbog žene?

Tomislav Milovanović s Konjarnika operisan na VMA

OSVETA: Toma Hekler upucan u međunožje zbog žene?

Crna Hronika -

Njen partner je to saznao i poludeo je. Nije mogao da podnese to što ga žena vara. Iz besa i poniženosti rešio je da dokaže Tomislavu da ne može tek tako da otima tuđe žene

BEOGRAD - Tomislav Milovanović (39), zvani Toma Hekler, koji je u sredu uveče ranjen ispred svog stana u Ulici Vladimira Tomanovića na Konjarniku, najverovatnije je ranjen jer se, navodno, upustio u ljubavnu aferu sa pogrešnom ženom, saznaje Kurir. Tome u prilog ide i činjenica da je napadač ciljao Milovanovića u međunožje, u čemu je delimično i uspeo, jer ga je jedan metak pogodio u prepone.Kako nezvanično saznajemo, istraga o ranjavanju Tome Heklera ide u više pravaca, jer on ima podebeo policijski dosije, ali do sada prikupljeni dokazi govore o tome da ovde ipak nije reč o klasičnom mafijaškom obračunu.- Napadač nije ciljao Milovanovića u glavu ili u grudi, što je obično slučaj kada neko želi da se likvidira, niti mu je pucao u noge, što se obično radi kada neko želi da se opomene ili zastraši.

Njemu je napadač ciljao u međunožje, što obično nije praksa u kriminalnim obračunima - kaže naš izvor upućen u slučaj i dodaje da se sumnja da je Hekler pre izvesnog vremena, navodno, ušao u ljubavnu vezu s jednom zauzetom ženom.

- Njen partner je to saznao i poludeo je. Nije mogao da podnese to što ga žena vara. Iz besa i poniženosti rešio je da dokaže Tomislavu da ne može tek tako da otima tuđe žene. Interesantno je i to što je on ranjen 8. marta, na Dan žena - kaže naš izvor.Naš sagovornik objašnjava da nije tajna da je Toma Hekler veliki beogradski zavodnik i ženskaroš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track