SUĐENJE: Policajac negira da je oteo i silovao devojku!
Foto: M.M.

Početak procesa za silovanje i otmicu

SUĐENJE: Policajac negira da je oteo i silovao devojku!

Crna Hronika -

NIŠ - Policajac Zoran C. iz Aleksinca, koji je optužen za silovanje i otmicu Z. R., s kojom je bio u emotivnoj vezi, negirao je na jučerašnjem suđenju izvršenje krivičnog dela.

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost jer se radi o krivičnom delu protiv polne slobode.- Optužnica ga tereti da je šest dana surovo zlostavljao ženu s kojom je bio u emotivnoj vezi. Kako se navodi u optužnom aktu, Zoran je 26. oktobra prošle godine namamio oštećenu da uđe u „sitroen“ da bi navodno otišli do Žitkovca da kupe nešto za jelo - kaže naš izvor i dodaje:

- Međutim, on ju je odveo na divlju deponiju u blizini sela Bobovište uz auto-put Beograd-Niš, gde ju je tri dana držao u vozilu neprestano je silujući. Gurao joj je prste u polni organ, prisiljavao na oralni i analni seks puštajući je da izađe iz vozila samo da bi obavila nuždu. Posle dvodnevnog mučenja, Zoran je odveo ženu do svog stana u Aleksincu, ali pre nego što ju je uveo unutra tražio je da ga nekoliko puta oralno zadovolji optužujući je da ima drugog muškarca.Zatim ju je uveo u svoj stan gde ju je držao do 30. oktobra. Ona nije smela da pruži otpor svom mučitelju jer je znala da kao policajac ima pištolj. Policajac je žrtvu pustio tek nakon šest dana.Z. R. je suđenje doživela veoma stresno. Dok je stajala ispred sudnice, zaplakala je kada je ugledala policajca koga su uvodili stražari.M. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track