NIŠLIJA (16) NOKAUTIRAO POLICAJCA 15 mladića ga je okružilo, a onda ga je jedan udario u glavu!

NIŠLIJA (16) NOKAUTIRAO POLICAJCA 15 mladića ga je okružilo, a onda ga je jedan udario u glavu!

Crna Hronika -

Maloletnik(16) napao je niškog policajca na dužnosti 28. februara 2017. godine u ulici Ivana Milutinovića u Nišu, potvrđeno je u niškoj policiji.

On ga je iznenada udario pesnicom u desnu stranu lica čime mu je naneo takve povrede da je policajac završio u Urgentnom centru Kliničkog centra u Nišu i danas je na bolovanju. Incident se dogodio oko 14.30 na raskrsnici Ulica Ivana Milutinovića i Šumadijske ulice gde se svakodnevno beleži neko krivično delo pljačke ili razbojništva.Policija je, u cilju suzbijanja krivičnih dela krađa u ovom delu grada, pojačala pozorničku i patrolnu delatnost. Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu povređen je 28. februara 2017. godine u ulici Ivana Milutinovića, prilikom obavljanja dužnosti. Šesnaestogodišnji Nišlija tereti se da je policajca udario pesnicom u glavu i protiv njega je podneta krivična prijava, u redovnom postupku, Višem javnom tužilaštvu u Nišu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, zvanično je saopštio Biro za komunikaciju MUP-a Srbije.Jedan od očevidaca ovog incidenta kaže da napadu na policajca nije prethodio nikakav sukob ili krivično delo koje bi rezultiralo napadom. Njemu je prišlo desetak, petnaestak mladića i prvo su nešto razgovarali, a onda je jedan od njih “skočio” i jako ga udario u lice. Ne mogu da tvrdim da li je imao nešto u rukama prilikom udarca – kaže nam jedan od očevidaca.

Nezvanično iz niškog SUP-aU policijskoj stanici Crveni krst, ali i u niškoj centrali Policijske uprave u Nišu nam potvrđuju da su pljačke i otimačina česte u ovom delu grada. Bilo je slučajeva gde su bukvalno deca istrčavala na put da bi zaustavili neki auto, a onda ostali priskaču i izvlače vozača, otimaju, dešavalo se to. U toj ulici (Ivana Milutibnovića) je nekakav centralni magacin robe iz Kine i tu robu nabavlja ogroman broj trgovaca iz Niša i celog regiona, tako da su oni glavna meta razbojnika. Naš kolega je bio trn u oku jer je nekoliko dana non-stop patrolirao tamo i niko nije mogao ništa da uradi – kažu nam nezvanično u policiji.Oni dodaju da se u ovom slučaju nikako ne mogu “optuživati” svi stanovnici naselja, kao i da nema govora o bilo kakvom udrruživanju protiv policije jer je reč o pojedincima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track