Najnovije vesti

NEZAPAMĆENO NASILJE U UŽICU: Istukla (48) oca jer joj nije dao pare za novi mobilni telefon?!
Foto: Aleksandar Jovanović

Ćerka ga tukla pesnicama, odbranila ga unuka

NEZAPAMĆENO NASILJE U UŽICU: Istukla (48) oca jer joj nije dao pare za novi mobilni telefon?!

Crna Hronika

UŽICE - Užičanka (48) godina, koja živi u Podgorici, uhapšena je zbog sumnje da je tukla svog 79-godišnjeg oca jer nije hteo da joj da novac za novi mobilni telefon.

Užičanka je iz Podgorice stigla u selo u okolini Užica da obiđe porodicu, ćerku, zeta i oca, a onda je od starog oca zatražila novac da kupi novi mobilni telefon pošto je stari, navodno, izgubila.

Pošto je starac odbio da joj da novac, ćerka je nasrnula na njega i više puta ga udarila pesnicama i nogama. Starca koji je zadobio lakše povrede, od ćerke su odbranili unuka i zet, a ćerki je posle hapšenja izmereno 1,7 promila alkohola u krvi. Posle hapšenja određen joj je pritvor do 48 sati.

(Z. Š.)

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...