OD TUČE TRAGEDIJA U PAZARU: Taksista tukao mušteriju jer nije hteo da plati, a on od udarca preminuo
Foto: Beta/Ilustracija

OD TUČE TRAGEDIJA U PAZARU: Taksista tukao mušteriju jer nije hteo da plati, a on od udarca preminuo

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - Novopazarac Muriz K. podlegao je danas povredama koje je zadobio u tuči sa taksistom Vojislavom A. prošle nedelje.

Kako se nezvanično saznaje, do sukoba između taksiste i mušterije, a kako je Vojislav A. ispričao policiji, došlo je zbog toga što Muriz navodno nije hteo da plati vožnju.

- Prema rečima taksiste, njih dvojica su te večeri zajedno popili nekoliko pića, a posle vožnje Muriz je odbio da plati račun. Zaustavili su se na jednoj pumpi, verbalno sukobili, nakon čega je Vojislav udario Muriza. Muriz je pao i glavom udario u asfalt – priča naš izvor iz istrage.

Pomoć mu je ukazana u novopazarskoj bolnici, a kako je imao krvarenje u mozgu prebačen je u kragujevački Klinički centar gde su se lekari nekoliko dana borili za njegov život. Taksisti je određen tridesetodnevni pritvor zbog sumnje da je počinio krivično delo nanošenje telesnih povreda, ali će nakon što je podlegao povredama, to delo biti prekvalifikovano kao nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnih ishodom.

Krivična prijava podneta je i protiv Igora N., vlasnika taksi vozila kojim je upravljao Vojislav A., zbog neovlašćenog obavljanja delatnosti.

(Blic/Nikola Kočović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track