Najnovije vesti

ŠOK FOTKE ZORANA MARJANOVIĆA: Inspektori otkrili da je PROFI SNAJPERISTA!
Foto: Dragan Kadić

Rame uz rame sa "kobrama"

ŠOK FOTKE ZORANA MARJANOVIĆA: Inspektori otkrili da je PROFI SNAJPERISTA!

Crna Hronika

Inspektori koji rade na rasvetljavanju brutalnog ubistva Jelene Marjanović ostali su u šoku kada su otkrili da je njen suprug Zoran profesionalni snajperista.

BEOGRAD - Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, više od dve decenije se profesionalno bavi i streljaštvom, a nosilac je i bronzane medalje u pucanju iz snajpera.Nepoznate detalje iz biografije Marjanovića, koji je gotovo punih godinu dana pod budnim okom javnosti zbog nerešenog ubistva njegove supruge, ekskluzivno otkriva Kurir, koji je došao u posed fotografija sa jednog takmičenja u streljaštvu.- Nakon ubistva Jelene Marjanović i pokretanja istrage, inspektori koji su radili na slučaju ostali su u šoku kad su saznali da je njen muž profesionalni snajperista. Već na saslušanju u policiji i on sam je to potvrdio, kao i to da često trenira, ali i takmiči se s pripadnicima policijskih i vojnih specijalnih jedinica SAJ i Kobre - rekao je za Kurir dobro obavešten i pouzdan izvor.Potvrdio saznanjaRedakcija je pozvala i udovca nesrećne pevačice, koji je potvrdio naša saznanja.- Tačno je da se profesionalno bavim i streljaštvom, i to još od 1990. godine, kad sam se učlanio u Savez strelaca Jugoslavije, gde sam učio da pucam iz vazdušne puške. Pored muzike, streljaštvo je moja druga velika ljubav. Zahvaljujući upornosti, posvećenosti i predanosti toj disciplini, koja je podrazumevala obuke i treninge, tokom godina sam napredovao i usavršavao se - kazao je za Kurir Marjanović.Posle nekoliko godina treniranja sa vazdušnom puškom, Marjanović je, kako kaže, ubrzo počeo da puca i iz pištolja, ali i da učestvuje na takmičenjima u zemlji i regionu. Tako u svojoj sportskoj karijeri ima upisano pucanje iz pištolja s bojevom municijom, kao i snajpera.Ispalio 50.000 metaka- Nisam prolazio obuke s pripadnicima specijalnih jedinica, tačnije „sajovcima“ i „kobrama“, ali s njima sam trenirao na vojnom poligonu u Batajnici i učestvovao na takmičenjima. Ispalio sam više od 50.000 metaka, a 2013. u Skoplju sam osvojio i bronzanu medalju - kaže Marjanović.On kaže da su, osim treninga, za ovu disciplinu ključni i talenat, samokontrola, smirenost i strpljenje.

AntiteroristaPUCAO NA DAN SAJMarjanović kaže da je poslednji put pucao krajem 2015, i to na proslavi specijalnih Antiterorističkih jedinica (SAJ).- Nisam učestvovao u njihovom programu, već sam bio u mogućnosti da tu proslavu iskoristim za sopstveni trening - kaže on.

Lj. Stanišić - J. Rafailović

Lj. Stanišić - J. Rafailović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...