Tužan skup na groblju Zbeg u Borči

(KURIR TV) GODINA PROĐE, TUGA NE: Suze na pomenu Jeleni, Zoran na groblju, svekrva nije došla

Crna Hronika -

BEOGRAD - Porodica monstruozno ubijene pevačice Granda Jelene Marjanović Krsmanović pomenom na njenom grobu u Borči danas obeležava godišnjicu svirepog ubistva.

1 / 9 Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Zoran, suprug ubijene pevačice, došao je na groblje nekoliko minuta pre 11 časova, za kad je pomen inače bio zakazan. Na groblje je došao svekar Vladimir Marjanović, ali svekrva Zorica ne.

Pokojnoj Jeleni na pomen je došao i Zoranov sin iz prvog braka Uroš, zatim njena kuma, deverova devojka, ali ne i dever Miloš.

Foto: Jelena Rafailović
Foto: Jelena Rafailović

Pokojnoj Jeleni u prisustvu porodice, brojne rodbine i prijatelja sveštenik je održao opelo. Na njenom grobu okupile su se njene tetke, koji današnji dan pada teško jer posle pomena sestričini idu i na polugodišnji pomen svojoj sestri Zorici, majci ubijene pevačice, koja je umrla od raka.

Foto: Jelena Rafailović
Foto: Jelena Rafailović

Posle pomena ubijenoj supruzi, Zoran Marjanović je otišao na šestomesečni pomen pokojnoj tašti Zorici Krsmanović, Jeleninoj majci, koja je preminula posle teške bolesti.

Na grobu tašte Zorice (Foto: Dragan Kadić)
Na grobu tašte Zorice (Foto: Dragan Kadić)

Podsetimo, nesrećna Jelena svirepo je ubijena pre godinu dana dok je džogirala nasipom u naselju Crvenka u Borči. Tamo je otišla sa svojim suprugom Zoranom Marjanović i petogodišnjom ćerkom Janom.

Tog 2. aprila Jelena je trčala na stazi od jedne rampe do druge ali već u prvom krugu ona je nestala. Njen nestanak prvi je primetio suprug, koji je potom alarmirao porodicu, prijatelje ali i policiju.

Telo Jelene Marjanović pronađeno je dan kasnije u kanalu punom vode na nasipu, dok policij ai dan danas traga za ubicom. Šest meseci kasnije od bolesti tuge i bola preminula je i pevačicina majka Zorica Krsmanović, te će njena porodica takođe danas i njoj održati šestomesečni pomen.

(J. Rafailović/Foto: Jelena Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track