DA LI JE SUROVI LIKVIDATOR RUS IGOR ILI EZEKIJEL IZ SRBIJE? Cela Italija traži dvostrukog ubicu
Foto: Printscreen Karabinjeri

I dalje u bekstvu

DA LI JE SUROVI LIKVIDATOR RUS IGOR ILI EZEKIJEL IZ SRBIJE? Cela Italija traži dvostrukog ubicu

Crna Hronika -

BOLONJA - Jake snage italijanske policijske snage pretražuju područje između Bolonje, Ferrare i Ravene tražeći navodnog Igora Vaclaviča - pod čijim je imenom već odlužio zatvorske kazne ili pak Igora Ezekijela, koji se sumnjiči da je 1.aprila tokom pljačke kafića u Budriju ubio konobara Davida Fabrija.

Naime on se tereti je i da je u subotu ubio privatnog šumara Valerija Verija i oteo mu pištolj. U međuvremenu osumnjičeni je stigao da još dvojicu rani.

Interesantno je da je prema pisanju lista Il Post policija na mestu zločina pronašla tragove za koje je utvrđeno da pripadaju muškarcu izvesnim Igoru Vaclaviču.

Italijanski mediji pišu da se zapravo radi o Rusu, a ne državljaninu Srbije. Već ga zovu i ruski Rambo. Prema njihovim navodima radi se o superkriminalcu i bivšem vojniku, koji govori čak 6 jezika, a obučen je da preživi i u najsurovijim uslovima.

POTERA U ITALIJI ZA UBICOM IZ SRBIJE Ubio vlasnika bara i jednog šumara, a drugog ranio!

Pod imenom Igor Vaclavič poznat je italijanskim vlastima u čijim dokumetima stoji je robijao zbog pljačke koju je 2007. počinio u Ferrari. Dve godine je proveo u zatvoru. Zbog nove pljačke uhapšen je 2010. kada je osuđen na pet godina zatvora.

Kako je onda ostao u Italiji kad je izišao iz zatvora ostala je enigma?

Rusija ga nije htela da preuzme, tvrdeći da nije njen državljanin. A iz Beograda je navodno došla još nepotvrđena depeša da je ubica čiji je DNK utvrđen boravio i u srpskim zatvorima.

Misteriji tu nije kraj.

Osumnjičeni Vaclavić koji se tereti za hladnokrvne likvidacije, pozirao je u odelu, uglađen i s naočarama za fotografije na navodno svojoj Fejsbuk stranici. Na toj se društvenoj mreži pak predstavlja kao Ezechiele Norberto Feher iz Subotice.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI U 14h UŽIVO: Šta je Tomislav Nikolić poručio studentima koji protestuju?

( Il Posto/24sata.hr/Printscreen Carabinieri Italia/ Printscreen Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track