STRAŠNA SMRT U ZAJEČARU: Žena (49) izgorela u požaru, vatrogasci iz vatre spasli samo njenog psa
Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

Nije joj bilo spasa...

STRAŠNA SMRT U ZAJEČARU: Žena (49) izgorela u požaru, vatrogasci iz vatre spasli samo njenog psa

Crna Hronika -

Uprkos brzoj reakciji, stan na drugom spratu je izgoreo u potpunosti, a plamen je delimično zahvatio i terasu komšijskog stana. Iz buktinje su izneti teško povređena žena i njen pas

ZAJEČAR - Lj. K. (49) nastradala je u požaru koji je oko 10.30 izbio u stanu u naselju Kraljevica u Zaječaru.Kako saznajemo, nesrećna žena živela je sama u stanu sa psom, kog su vatrogasci spasli.Ker neprekidno lajaoPrema nezvaničnim informacijama, komšije su pozvale vatrogasce, koji su brzo stigli do zgrade B3.

- Uprkos brzoj reakciji, stan na drugom spratu je izgoreo u potpunosti, a plamen je delimično zahvatio i terasu komšijskog stana. Iz buktinje su izneti teško povređena žena i njen pas - kaže naš izvor.Osim žene i njenog psa, sa okolnih spratova evakuisani su drugi stanari.- Požar je brzo ugašen, a očekuje se da će istraga utvrditi kako je došlo do ovakve buktinje - dodao je naš izvor.Komšije kažu da je žena bila slabo pokretna.

- Pažnju su nam privukli dim i uporan i glasan lavež psa iz njenog stana. Nije se javljala na naše pozive, pa smo pozvali vatrogasce i policiju. Stigla je i Hitna pomoć, ali njoj nije bilo spasa. Kažu da joj je vatra zahvatila čitavo telo - ispričala je komšinica.Nije joj bilo spasaLj. K. je kolima Hitne pomoći transportovana u zdravstveni centar, ali je tamo preminula.

- Žena je dovezena sa oko 80 odsto opekotina po telu i ubrzo je preminula na intenzivnoj nezi hirurškog odeljenja. Nažalost, nije joj bilo spasa - izjavio je dr Stanislav Tadić, direktor ZC Zaječar.J. I. - R. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track