ŽESTOKA TUČA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Otmičarka iz perionice prebila komšinicu?!

Otkrivamo

ŽESTOKA TUČA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Otmičarka iz perionice prebila komšinicu?!

Crna Hronika -

Anja N., koja je osuđena na uslovnu kaznu jer je sa majkom otela i mučila čoveka, tereti se da je napala ženu u liftu jer ju je njeno dete navodno polilo vodom

BEOGRAD - Anja N., koja je prošle godine sa majkom Snežanom otela i mučila radnika auto-perionice Ratka Radovića i zbog toga osuđena na uslovnu kaznu, sumnjiči se da je pretukla komšinicu, saznaje Kurir.Incident se dogodio u prizemlju zgrade u beogradskom naselju Bežanijska kosa u kojoj majka i ćerka stanuju.Kamere sve snimile- Anja se vozila liftom sa komšinicom (ime i prezime poznato redakciji) i njenom ćerkicom. Prema jednoj verziji, devojčica je mahala flašicom sa vodom i slučajno je isprskala. To je Anju veoma razbesnelo, pa se fizički obračunala sa komšinicom. Nasrnula je na nju u prizemlju i počela da je udara pesnicama - objašnjava naš izvor upućen u nesvakidašnji komšijski obračun. On navodi da se nakon incidenta pričalo da je Anju N. razljutilo to što joj dete nije pridržalo vrata lifta.- Zgrada je, kao i lift, kompletno pokrivena kamerama. Komšije su se uplašile i odmah pozvale policiju i Hitnu pomoć. Žena koju je Anja povredila medicinski je zbrinuta i nosi kragnu oko vrata jer je u tuči povređena - kaže naš sagovornik i dodaje:

Prekršajne prijave

- Policija je obavila razgovor i odnela sve snimke sa kamera u zgradi, nakon čega će verovatno utvrditi šta se zaista dogodilo.Naš izvor upućen u slučaj dodaje da su protiv obe učesnice tuče podnete prekršajne prijave.- U liftu je najpre došlo do verbalnog, a posle i do fizičkog sukoba zbog prskanja vodom. Pošto je i komšinica udarila Anju N., i protiv nje je podneta prekršajna prijava jer su narušile javni red i mir - rekao je naš izvor.Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt sa Anjom N., ali se ona nije javljala.Podsetimo, Anja i Snežana N. javnosti su postale poznate nakon prošlogodišnje otmice i mučenja Ratka Radovića, koji je bio zaposlen u njihovoj auto-perionici. Nakon što je dao otkaz i prešao u drugu firmu, one su ga otele sa prijateljima u mučile, ali su ubrzo uhapšene.

KazneMAJKA DOBILA NANOGICUAnjina majka Snežana priznala je otmicu, mučenje i zlostavljanje Ratka Radovića u novembru 2016. pa je osuđena na kućni pritvor uz elektronski nadzor u trajanju od godinu danaAnja N. je sklopila sporazum sa Drugim osnovnim tužilaštvom po kome je osuđena na uslovnu kaznu zatvora od šest meseci sa rokom provere od dve godineSaučesnicima Đ. M., M. B. i B. M. je, prema sporazumu, utvrđena kazna zatvora od osam meseci sa rokom provere od tri godine

Komšije iz soliteraCELA ZGRADA BRUJI O TUČIKomšije u zgradi na Bežanijskoj kosi šokirane su incidentom.- One su i ranije bile problematične, ali ovo niko nije očekivao. Nasrnule su na ženu koja tu živi s malim detetom i majkom. Ne možemo da verujemo da se to dogodilo, a cela zgrada je danima brujala o tuči. Ne možemo ni da pitamo komšije šta se dogodilo, toliko nam je neprijatno - ispričale su komšije bahatih otmičarki.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI U 14 SATI UŽIVO: Da li Saša Janković osniva stranku?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track