DETALJI PUCNJAVE U NOVOM SADU: Inspektor prepoznao begunca, on ga napao! A onda se začuo PUCANJ
Foto: Facebook PrintScreen

U centru grada

DETALJI PUCNJAVE U NOVOM SADU: Inspektor prepoznao begunca, on ga napao! A onda se začuo PUCANJ

Crna Hronika -

NOVI SAD - U pucnjavi u ulici Pavla Papa u centru Novog Sada ranjen je investitor Branko B. (49), dobro poznat i policiji i pravosudnim organima. Prema tvrdnjama očevidaca, na novosadskom asfaltu jutros je došlo do filmskog hapšenja.

Kako Kurir nezvanično saznaje, do pucnjave je došlo oko 11.30, u nesporednoj blizini policijske stanice, kada je policijski inspektor prepoznao Branka B. kao lice s poternice i krenuo ka njemu da ga uhapsi.

Prema prvim i nepotvrđenim informacijama, u tom trenutku Branko B je napao i povredio inspektora opirući se hapšenju. Već u sledećem trenu došlo je do koškanja i borbe za pištolj koji je prestupnik pokušao da otme policajcu. U tom rvanju Branko B. je ranjen.

Inače, prema nezvaničnim informacijama, protiv Branka B dosad je podneto čak 7 krivičnih prijava, a ima i dve presude. Za njim je bila raspisana poternica zbog izbegavanja zatvorske kazne od 10 meseci na osnovu koje ga je inspektor i prepoznao na ulici, u blizini policijske stanice?!

Krivične prijave zaradio je zbog navodnih prevara i zloupotreba ovlašćenja u privredi jer je kao investitor dovodio ljude u zabludu u vezi s trgovinom nekretninama.

Povređeni muškarac se inače nalazio na poternici i on je sa težim povredama prebačen u Urgentni centar na odeljenje reanimacije.

Uviđaj je u toku.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI U 14 SATI UŽIVO: Da li Saša Janković osniva stranku?

(EPK/J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track