DETALJI MASAKRA U ŠUMI: Ubijeni Srbi pronađeni u autu! Na retrovizoru okačene bokserske rukavice!
Foto: Kurir

JEZIVO

DETALJI MASAKRA U ŠUMI: Ubijeni Srbi pronađeni u autu! Na retrovizoru okačene bokserske rukavice!

Crna Hronika -

Tela muža i žene otkrivena u automobilu u žbunju, nekoliko kilometara od porodičnog doma u Midelburgu. Sumnja se da je par najpre opljačkan, a potom likvidiran.

MIDELBURG - Srpski bračni par, muškarac (43) i žena (39), koji se najverovatnije preziva Čikarić, pronađen je mrtav u četvrtak u „mercedesu“ na devet kilometara od svog doma. Policija je saopštila da Srbi imaju petoro dece, a veruje se da su ubijeni iz vatrenog oružja.

Zbog praznika policija još nije zvanično potvrdila imena nastradalog para.

Više verzija

Automobil, koji pripada porodici Čikarić, u grmlju je pronašao slučajni prolaznik oko 9.30 sati i odmah pozvao policiju.- Tela supružnika su se nalazila u automobilu, a o retrovizor su bile okačene bokserske rukavice, dok je u blizini pronađena puška. Obavljen je uviđaj, a policijski helikopter je napravio snimke mesta zločina iz vazduha. Postoje različite spekulacije u vezi sa ovim događajem koji je veoma uznemirio Holandiju, ali policija još uvek ne želi da otkriva detalje istrage - preneli su holandski mediji.

Za sada je utvrđeno da su se muž i žena sastali u sredu uveče i nakon toga uputili u šumu.- Ne isključuje se mogućnost da je par ubijen i opljačkan - ispričali su izvori upoznati u slučaj novinarima.Kako prenose holandski mediji, par je imao veoma buran brak u kom je često intervenisala policija.- Muškarac je ranije dva puta bio na odsluženju zatvorske kazne - navodi se u medijima.

Kamperka u strahu

Tela srpskog para identifikovali su poznanici iz Midelburga.- Oni imaju petoro dece, od kojih je troje punoletno. Stari su 3, 13, 18, 22 i 23 godine. Deca su smeštena na sigurno, a centar za socijalni rad se uključio u slučaj - preneli su mediji.Magdalena Krekelins (72), koja već dvadeset pet godina kampuje u šumi u kojoj su pronađena tela, kaže da je i u sredu uveče bila na mestu zločina.- Između šest sati i ponoći putem su prošla kola. Pomislila sam da je reč o ljubavnom paru, pa nisam obratila pažnju. Nakon što sam saznala šta se dogodilo ne osećam se sigurno - ispričala je Krekelinsova.

Jelena Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja