ZNAO DA JE META: Tomu Heklera sigurne smrti na Konjarniku spasao PANCIR
Foto: Damir Dervišagić

Nova saznanja o sačekuši

ZNAO DA JE META: Tomu Heklera sigurne smrti na Konjarniku spasao PANCIR

Crna Hronika -

BEOGRAD - Tomislava Milovanovića (39) zvanog Toma Hekler sigurne smrti spasao je pancir kada je izrešetan u klasičnoj mafijaškoj sačekuši u beogradskom naselju Konjarnik.

Kako piše list, on je odbio da sarađuje sa policijom, tvrdeći da nije video napadača i "da ne zna ko je želeo da ga likvidira", ali napadač ga je čekao ispred zgrade u zasedi i on ga je video neposredno pre napada.

- Toma Hekler je nosio pancir kada je napadnut, što govori da je znao da mu preti opasnost! Napadač je ispalio šest-sedam hitaca i pogodio ga sa tri metka u stomak. Da nije imao pancir, pitanje je gde bi ostali meci završili i da li bi se izvukao. Tvrdnje da nije imao pretnje i da pucnjava, navodno, nema veze sa njegovim dosijeom nimalo nisu uverljive - kaže sagovornik blizak istrazi.On je ranjen 8. marta oko 21.30 u ulici Vladimira Tomanovića na Konjarniku, ispred ulaza zgrade u kojoj je živeo.

- Dosadašnjom istragom je utvrđeno da je povezan sa navodnim zelenašenjem i da je najverovatnije napadnut zbog toga. Ima indicija da je blizak sa ekipom jednog kontroverznog biznismena, koji je ranije povezivan sa kriminalnim poslovima, a da je novac od toga uložio u legalni biznis. Sve ukazuje da je Toma Hekler bio zadužen za naplatu dugova - navodi sagovornik lista.

Identitet napadača još nije otkriven, iako je policija očekivala da su sigurnosne kamere snimile napad.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) PECONI UPUCAN U HOTELU PRAG: Sedeli za stolom, posvađali se, a onda je jedan potegao pištolj

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track