Najnovije vesti

UŽAS U VLADIČINOM HANU: Devojčicu silovao i tukao sat vremena!
Foto: Privatna Arhiva

UŽAS U VLADIČINOM HANU: Devojčicu silovao i tukao sat vremena!

Crna Hronika

BEOGRAD - Rezultati veštačenja DNK koje čekaju pravosudni organi treba sa sigurnošću da potvrde da li je Marko C. (21) iz Ružića kod Vladičinog Hana prvog dana ove godine silovao svoju maloletnu komšinicu D. M. (15).

Ovu informaciju je potvrdila i portparolka Višeg javnog tužilaštva u Vranju Leposava Jovčić.Osumnjičeni manijak se na saslušanju 4. januara branio ćutanjem. Višem javnom tužilaštvu potvrđeno je da su saslušani oštećena maloletnica i svedoci iz planinskog sela Ružić.

Lekari Zdravstvenog centra u Vranju dostavili su Višem javnom tužilaštvu medicinsku dokumentaciju, u kojoj je potvrđeno da je napasnik maloletnici naneo povrede po glavi i nogama. Pregledom je utvrđeno da je manijak maloletnu komšinicu pretukao i silovao.

Osumnjičeni i silovana devojčica su, navodno, bili u ljubavnoj vezi.Pre brutalnog čina Marko C. je ispred porodičnog dvorišta sreo komšinicu i nagovorio je da svrati. Pošto je namamio maloletnicu, strgao je sa nje odeću i na silu je odgurao do šupe. Uprkos opiranju i molbama devojčice da je ne napastvuje, nasilnik se u šupi nad njom seksualno iživljavao oko 60 minuta. Posle batinanja i silovanja obeščašćena devojčica se zaputila svojoj kući.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...