SVI NA NOGAMA ZBOG IGORA: Otkriveno ko je misteriozna žena kod koje su psi pronašli TRAGOVE KRVI!
Foto: Facebook Printscreen

PROFIL

SVI NA NOGAMA ZBOG IGORA: Otkriveno ko je misteriozna žena kod koje su psi pronašli TRAGOVE KRVI!

Crna Hronika -

Pored saslušanja najbližih članova porodice, italijanska policija veruje da će psihološki profil ubice pomoći u njegovom lociranju u močvari, a potom i hapšenju

BOLONJA - Italijanska policija angažovala je psihologa koji bi trebalo da napravi psihološki profil Igora Vaclavića, Srbina osumnjičenog za dva ubistva, koji se već tri nedelje krije u šumama između Bolonje i Ferare.Kako navode italijanski mediji, policija smatra da bi pravljenje njegovog profila olakšalo pronalaženje begunca.- Psiholog će posebno obratiti pažnju na ranije izveštaje i istražiti njegovu prošlost - preneli su mediji saznanja iz istrage.Tri nedelje u bekstvuPodsetimo, Vaclavić, koji ima i drugo ime Norbert Feher, već tri nedelje beži od policije.- Poslat je zahtev srpskim kolegama kako bi pomogli u rešavanju misterije dva imena koja brutalni ubica koristi. Zbog tajnosti istrage o ovome neće biti saopšteno više detalja - pišu mediji.Kao što smo ranije pisali, očekuje se dolazak italijanske policije u Suboticu, gde živi Vaclavićeva porodica.Pomoć ljubavnice- Trebalo bi da budu saslušani njegova majka, dve sestre i brat. Prema informacijama do kojih se do sada došlo saslušanjima njemu bliskih ljudi, u bekstvu je najverovatnije učestvovala žena - preneli su mediji izjave čelnika policije.

Misteriozna žena koja živi na farmi u blizini Bolonje je Rumunka s kojom je Vaclavić bio u vezi.

- Psi tragači su namirisali tragove njegove krvi u blizini njene farme. Policija kontroliše apoteke jer je poznato da je Vaclavić ranjen, kako bi se utvrdilo da li je kupovao gazu i sredstva za dezinfekciju - navode italijanske kolege.

Čovek sa sto licaNINDŽA RATNIK, USAMLJENI VUKIgor Vaclavić italijanskoj policiji poznat je i kao Ezekjel Norbert Feher. Prema navodima italijanskih medija, prvi put je hapšen 2007, kad je opljačkao farmu obučen kao nindža, sa lukom i strelom i nožem zavezanim za butinu. Nosi nadimke „Igor Rus“, „ruski Rambo“ i „usamljeni vuk“. Nakon izlaska iz zatvora trebalo je da bude proteran iz Italije, ali se to nije dogodilo i on je nastavio sa serijom pljački u okolini Ferare, ovog puta naoružan sekirom. Uhapšen je 2010, a iz zatvora je po drugi put izašao 2015. Od tada je s bandom ortaka iz zatvora ubio penzionera Pjera Luiđija Tartarija, zbog čega mu preti doživotna kazna.

J. Ivić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) INTERVENTNA MU PREPREČILA PUT: Racija na Pančevačkom putu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track