Najnovije vesti

UŽAS U NIŠKOM SELU DONJE VLASE: Muškarac (73) tri meseca ležao mrtav u vikendici
Foto: MM

UŽAS U NIŠKOM SELU DONJE VLASE: Muškarac (73) tri meseca ležao mrtav u vikendici

Crna Hronika

NIŠ - S.L. (73) pronadjen je mrtav u nedelju u svojoj vikendici u niškom selu Donje Vlase.

Nesrećnog čoveka pronašao je njegov bratanac i alarmirao policiju. Pretpostavlja se da je čovek preminuo pre najmanje tri meseca, jer je toliko prošlo otkako su ga komšije videle a i leš je bio u poodmakloj fazi raspadanja.

Ruža Aleksić, njegova prva komšinica kaže da je S.L. živeo sam jer mu sin boravi u Australiji a u inostranstvu su mu i supruga i ćerka.

- On je imao običaj da svakog jutra izadje ispred kuće da pije kafu. Međutim, zadnji put smo ga videli pre skoro tri meseca. Pretpostavljali smo ili da ga je sin odveo u Australiju ili da je otputovao kod rodbine u Prokuplje. Međutim, juče je na molbu njegovog sina kome je bilo sumnjivo što mu se otac ne javlja tako dugo, komšijin bratanac iz Prokuplja došao da ga obidje. Istrčao je iz kuće kao bez duše i otrčao kod jednog komšije da pozove policiju. Kako sam čula, zatekao ga je mrtvog na kauču – priča komšinica preminulog.

Kako kaže, ubrzo je stigla policija i pogrebnici koji su odneli leš.

- Sin bi trebao danas da dodje da organizuje sahranu. On se o njemu lepo starao iako živi u Australiji. Kuću mu je sredio, a slao mu je i novac. Preko leta bi dolazio sa porodicom, videla bi ih kako roštiljaju u dvorištu. Svi smo u šoku, nije se žalio da je bolestan, pa smo se iznenadili kada smo shvatili da je preminuo – kaže ova žena.

Iako policijskim uvidjajem nisu pronadjeni tragovi koji bi ukazivali da je starčeva smrt posledica krivičnog dela, Više javno tužilaštvo je saopštilo da je naložilo obdukciju.

M.M.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...